reklama
Diskusia k článku
25/5/2012
Windows Opera
POZABÍJAM !!! prečo akurát môj telefón čo som bol zlý ?
--
HTC Evo 3D
25/5/2012
Windows Firefox
preto nemam rad android je to taky system ze bezi na hocicom dobre ze nedaju ho do mikrovlnej rury alebo vysavaca :D a preto co budu mirkovlnky z 1ghz procakom takze neviem cakam na nokiu z wp

P.S:kazdy mobil raz bdue stary ale ako vidim desire hd nikdy nebdue stary stale ma nove updaty
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
25/5/2012
Windows Opera
s Wp si kup HTC Titan II. aj ja nad ním rozmýšlam a podla mna je to najlepšie :) a android ma neskutočne nasral
--
HTC Evo 3D
25/5/2012
Windows Firefox
dovodom podla mna moze byt, ze ak tento model prejde na ICS tak mu niektore , resp väcsina doteraz nainstalovanych hier nepojde... Tak je to napr. s mojim Sensation-om, niektore sli ale väcsina na ICS ist nechce, a tak si uzivatel bude musiet pockat na hru vyrobenu vyhradne pre android 4.0... Alebo sa mylim?
--
HTC Sensation XE with Beats Audio
25/5/2012
Windows Firefox
Co konkretne tebe prestalo fungovat?
Lebo ja som si vsimol po update aj nedostatky.
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
25/5/2012
iPad iPad
A mne je jedno aky android mam, ja si ho este jeden rok odtrpim, a uz viac on ani nezakopnem..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
26/5/2012
Apple Mozilla
» Pentagram123: s Wp si kup HTC Titan II. aj ja nad ním rozmýšlam a podla mna je to najlepšie :) a android ma neskutočne nasral
No vues pockam radsej na nokiu ta bude onedlho mat svoju nadstavbu na wp a k tomu tam budu mat nokie viacej aplikacii ako ine wp ;) je to dobry system pomaly sa opravuje a pridavaju sa funkcie a potom bude konkurovat androidu :)
--
26/5/2012
Apple Mozilla
» Pentagram123: s Wp si kup HTC Titan II. aj ja nad ním rozmýšlam a podla mna je to najlepšie :) a android ma neskutočne nasral
Titan II je iba pre USA ja pokukujem po lumiach ;)
--
26/5/2012
Windows Firefox
Tiež som chcel NOKIU Lumiu 800 ale presvedčili ma že HTC je kvalitnejšia značka tak som si zobral TITAN
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
26/5/2012
iPad iPad
To ta presvedcili v orangei? To sa chceli zbavit zvysnych kusov zo skladu :P
--
26/5/2012
unknown Opera Mini
Asi tak:)
--
Buducnosť je v Microsofte...
26/5/2012
Windows Firefox
no ja by som zobral nokiu kedze je to najlepsia znacka na mobily (kvlaitna) hoci som stalenadaval na symbian s60v5 bol to kvalitny a htc tak ten ma presvedcil opak a dufam ze vam zaplo v mozgu ze preco nokie kedze oni sa spojili z microsofom mozno microsoft prestane podporovat ine znacky a zostane iba pri nokii a kopu aplikacii dostane od nokie
--
26/5/2012
Windows Opera
HTC Titan sa predáva v USA, ale nieje problém si ho kupiť z tadial. Podporuje siete ktoré sú aj na slovensku takže pojde aj tuna :)
--
HTC Evo 3D
26/5/2012
iPad iPad
Ono je trochu odvazne tvrdit o nejakej znacke ze je nAjlepsia.. Najlepsou moze byt apple, koly perfektnej podpore, a skvelemu servisu. To ze su vsetky aplikacie platne neni problemapplu, ale lakomej slovenskej sedlace...
--
26/5/2012
Windows Firefox
no pentagram ale vies uz nemam ani ja rad v lasek htc kedze ho mam cize ja uz preferujem nokiu ona ma uz svoje odzite

a dj pepe zase apple je predrazeny cely nie kazdy vysolí 600-700 eur za iphone za pol ceny mas lumiu 800
--
26/5/2012
Windows Firefox
» Pentagram123: HTC Titan sa predáva v USA, ale nieje problém si ho kupiť z tadial. Podporuje siete ktoré sú aj na slovensku takže pojde aj tuna :)
a este aj titan I je tiez dobry :)
--
26/5/2012
iPad iPad
Ja viem ze je drahy, ale tiez neni cena stavana pre nas, preto sa nan nadava.. Akurat ze ho aj po vydani novsej verzie predas za 400 euro..
--
27/5/2012
Apple Mozilla
No ja cakam na vydanie windows phone 8 neviete kedy bude gydany ci pride aj s windows 8 na pocitace a tablety
--
27/5/2012
iPad iPad
Ta tablety 100% taktiez aj na pc pojde, kamarat ho uz mal
--
27/5/2012
Windows Opera
dj pepe. zase sa prajavil niekto kto je zastancom apple. nekupil by som si ten telefon preto lebo stoji ako poriadny notebook a su aj lepsie telefony na trhu za rozumnejsiu cenu
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Lumia 800 (včera 23:22)
Off topic (včera 21:09)
iphone 5 (včera 16:35)
HTC Desire X (včera 13:13)
LG Optimus L9 (včera 12:34)
Asus PadFone 2 (včera 11:51)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188