Konečne ďalší iPhone killer
Nebol by som si tým istý...
--
iPhone 5 16GB white
Mat tvoje starosti a svoj plat, tak sa dozijem 150 rokov...
One X sa mi páči oveľa viacej
--
HTC Evo 3D
bolo by fajn keby ste testli tu stedru vydrz baterky - teda ci fon ma celkovo vydrz ako SGS2 s standart 1600 alebo sa to viac priblizuje k SGS2 s 2000kou...
2pentag....
OneX moze byt krajsi ale zabili ho baterkou a SD card slotom...
každí mobil má nejaké chyby. Batéria mne osobne nevadí, ale že to nemá slot to je celkom na hovíško
--
HTC Evo 3D
Mne sa viac pacil one x ale nie tak dobre odpadeny ako s3 tento ide plynule ale one x mierne zadrhava ale ta konstrukcia je plast krok spät ....
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
aj mne sa dizajnom viac paci One X ale zabili ho ako tu uz bolo spomenute microSD kartou a tu by som ja potreboval. S dropom to si mozu strcit, ked je to len na 2 roky nahodou si nevyberem s toho obrazky hudbu a ja neviem co este mozne. Potom sa my to zbytocne strati. Ale aj tak velka skoda, ze u S3 nepouzili iny material nez plast aspon ten kov, ci s coho je vyrobeny wave s8000
Samsung I9300 Galaxy S III vs. HTC One X: Alien vs. Predator - Battery life
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_vs_htc_one_x-review-759p8.phpbatéria nieje všetko
--
HTC Evo 3D
» Pentagram123: batéria nieje všetko
No ale ked sa tak pozres tak vylepsuju sa displeje ich velkost a typ zobrazovania rycheljsie procaky a ich pocet velkost RAM a kopu dalsich. Ale bateria ta zostava viacmenej rovnaka to je problem dat minimalne 2000 mah do kazdeho smartu???to je jedno ze by bol ako tehla ale gydrzal by.dlhsie
--
Tak ako teda? Vydrží mi 2 dni alebo nie?
--
iPhone 5 16GB white
pdola toho ako ho bdues pouzivat ked vobec tak vydrzi dlhsie ale kedze to ma amoled displej tak nevem a aj 4,8 palvcovy
--
Dobrý deň,
ja sa zaujímam o mobilný telefón Samsung Galaxy SIII, chcel by som vedieť koľko MB z internej pamäte telefónu je vyhradených pre aplikácie. Tušim pri HTC One Xje to len 2000 MB.
Vopred ďakujem!
Mohli by ste prosím opraviť link na FullHD video, lebo je pod ním len HD. Ďakujem
uz by to malo byt v poriadku. :-) dakujeme za upozornenie.
Dobry den,
mam zaujem o tento telefon, no chcel by som sa opýtat na tento nedostatok, je to chyba v displeji alebo to je len odraz slnka?
(Ďalším nedostatkom je slnečný odraz na displeji, akási modrá čiara, ktorá sa ukáže pri sledovaní pod určitým uhlom.)
Dakujem pekne. A ci kazdy pixel je rvnomerne rozsvieteny.
Zdravim...mudrci :D Nevie niekto nahodou ako je to s tym bezdrotovým nabíjanim???? :D
cafte, neviete nahodou kedy bude na trhu aj konecne v klasickej ciernej farbe?