Ahojte. Viete mi niekto povedať či dajú sa na tomto iPhone robiť videohovory?
Tento iPhone podporuje videohovory :)
--
iPhone 5 16GB white
:O
--
ajFon a aj nefon..a tak...
Ludiaaaa
Viete mi poradit? Kupil som si k SIII AllShare Cast Dongle. Pripojil som ho cez HDMI k telke, je tam kratka animacia, ako vlastne s nim prepojit telefon. Tak som to isiel skusit, no moje nadsenie opadlo. Podla tej animacie by v menu NASTAVENIA mala byt polozka AllShare Cast. Mala by byt medzi Wi-Fi Direct a Blizke zariadenia. No ja ju tam jednoducho nemam. Ma niekto predstavu, ako to je toto mozne? Verzia systemu Android je 4.0.4. Ziadne aktualizacie mi to neponuka, skusal som cez KIES reinstalovat aspon tento povodny FW, no ziadna zmena nenastala :-(
tak a od pondelka ho mam aj ja :)
ahoj, viete mi vysvetlit, preco, ked nabijem mobil ukazuje, ze je nabita na 100 % a hned za 2 sekundy najneskor odpojim nabijacku a po odpojeni mi uz svieti 99 %, nikdy mi neukazoval 100% . Stretol sa stym niekto, robi to furt takto Galaxy S3 ?
Tak uz ti scucol to jedno percento, ani ja nemam 100 dlho..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
to , ze ho nemam ani sekundu
Nerieš hovadiny, hlavne nech ti vydrží čo najdlhšie na jedno nabitie...
--
iPhone 5 16GB white
Odpoved na tot existuje. Podporu pre All Share Cast mal povodny firmware, ktorý bol k dispozícii pri uvedení SIII v Londýne. Do predaja sa ale dostala inovovaná verzia firmware, ktorá túto funkciu NEOBSAHUJE. Samsung udajne zistil nejaké chyby v pripojení a tejto verzii firmware nie je. Nasledujuca verzia firmware vsak tuto funkciu opat prinesie. Ostava len čakat
Uz som to vyriesil. Vysiel nejaky opravny balicek o velkosti zhruba 70-80MB. Avsak pre nas trh este nie je dostupny. Tak som zmenil CSC na polske XEO, ponuklo mi tu aktualizaciu a tam uz je podpora pre AllShare Cast. Ale ziadna slava to nie je. Myslel som, ze to bude trosku plynulejsie.. Raz darmo, kabel je kabel.
akurat mi ho doniesol kurier..no konecne
A nejaké podrobnosti? Prvé dojmy?
--
iPhone 5 16GB white
A nejaké podrobnosti? Prvé dojmy? A to pred troma dňami si čo písal? To už ti prišiel druhý?
--
iPhone 5 16GB white
Inak, ti co ho mate...
Ide vam na nom facebook? Mne za ten svet nedokaze zobrazit m.facebook.com ani vstavany prehliadac, ani Dolphin Browser a Opera mi ho zobrazuje len bez obrazkov (ano, v nastaveniach opery mam zapnute nacitanie obrazkov), aplikacia Facebook z Google Play ostane vytuhnuta... stale tam svieti loading... loading...
Dalsia vec... Samotny Google Play vam ukazuje obrazky, resp. snimky jednotlivych aplikacii??? Mne absolutne nic. Len sedy ramik s tektom Snimky sa nepodarilo nacitat.
Telefon vpodstate velmi dobry, len tieto drobnosti ma rozculuju. Po poslednej aktualizacii uz tak nezerie baterku, ale ten facebook, a Google play ma privadzaju do zufalstva. Taktiez trosku zamrzi nemoznost presuvat apky na pamatovu kartu. Kvoli tomu sa rozhodol pre Galaxy SIII a nie pre One X. Ratal som s tym, ze si budem moct presunut apky na kartu, no nie je z toho nic. Po 9 rokoch vernosti Symbianu som sa dal zlakat na Android, kedze su vsetci z neho neskutocne napichani, ale ja v tom teda osobne velky rozdiel nevidim. Tak ako ma drobnostami vytacal Symbian, tak sa to dari aj Androidu. Cakal som od toho viac. Mal som ja len pekne zobrat 808 PureView. :-(
prvy dojem..som spatne povedane v pi*i ...nemam slov a najest som sa zabudol :) no druhy dojem napisem pozdejsie ked sa s nim pohram na 100%
Kde mám zmenit ten CSC na XEO
to S: *#272*IMEI#
Mal by si mat ORS ,ale najdi si XEO ,daj instalovat a mas:) Hned ti ponukne aktualizaciu cca 70MB :)
http://www.mp3.sk/samsung-efc1g6fwe-flip-puzdro-samsung-galaxy-s3-i9300-marble-white-p-205925.html
co hovorite na toto puzdro..celkom sa mi paci
Čítal som recenzie - viac nespokojností majiteľov tohto flip púzdra...
--
iPhone 5 16GB white