reklama
Diskusia k článku
14/7/2012
Windows Chrome
No vyzera ze nedosiel..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
14/7/2012
iPhone iPhone
Chytrý som, preto mám iPhone. A predstav si nemám ho poškriabaný, lebo mám na ňom fólie a nosím ho v púzdre.
--
iPhone 5 16GB white
14/7/2012
Apple Mozilla
Magor...mne nejde o to ze ci ho mam v puzdre alebo ci mam foliu...ale ide o to ze je to vraj odolne sklo a tie skarabance tam mam...a predstav si mam aj puzdierko...jablčkar.... :-D
14/7/2012
Windows Chrome
Tak sa ktomu musis chovat ako hovado, ja mam na NeU po roku bez akejkolvek ochrany a znackoveho superskla pockaj spocitam... Raz, dva skrabance! A z toho som si spravil jden sam, lebo som sa docital ze ma nejaku ochrannu vrstvu a ja som to musel otestovat..
--
14/7/2012
Apple Mozilla
Su to male skrabance....ale su tam...tak preco to nie je take odolne ako tvrdia???
15/7/2012
Windows Firefox
no a ja mam po pol roku na svojom displeji .... len masnotu :) a ziadne skrabance a mam puzdro ale zalezi hlavne od toho kao ho pouzivas ci ho hadzes alebo ho len tak hodis na stol (na taku drahu vecicku by som toto nerobil)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
15/7/2012
Apple Mozilla
Hej normalne od dveri ho hodim na stol a mam ho na salame.... skrabance su tam z normalneho pouzivania...snad viem ako narabat so 600€ mobilom...
16/7/2012
Windows Chrome
Pozri,tam ide o to,ze staci si dat na displej foliu a nemusis riesit taketo blbosti.Ja si folie objednavam z ebayu.10 folii ma stoji v prepocte na € asi 2€. 20centov za foliu nie je az taka palka :DDD a tieto najlacnejsie folie vyuzivam dlho a IMHO su lepsie ako Invisible Shield za 20€(Mal som aj tie) su strasne tvrde a tazko sa ovlada displej.To len na margo toho displeja. Vsetko odo mna :)
16/7/2012
Windows Firefox
no ale ked mas foli displej slabsie reaguje? vsak?
--
16/7/2012
Windows Chrome
nie,vobec nereaguje slabsie..Pri InvisibleShield reaguje na hovno,ale pri foliach,ktore si objednvam ja,rozdiel necitis.To je hlavne. A displej sa ti vobec neposkrabe
17/7/2012
Apple Mozilla
Ale mne tu ide len o ten princip...ja to vsetko poznam...aj o vsetkom viem...len som myslel ze tu bude niekto mudrejsi a vysvetli preco to tak tek je o nic ine mi neslo...a ked tak posli mi jednu foliu...:-D
17/7/2012
Apple Mozilla
Harantd...predpokladam ze mas to htc waldfire s...to ma mineralne sklo tusim...ktore je stale mastne...takze to sa neda porovnavat s gorillou...ale aj tak diky za tie info o foliach...:-D
17/7/2012
Apple Mozilla
A sorry za preklepy...:-D
17/7/2012
Android Android
Neverim ze pri noseni v puzdre a prikladnom starani sa onho sa ti spravili skrabance..
--
17/7/2012
Apple Mozilla
Ee ja man gorillu glass ale mne sa zda ze s3 ma gorrilu glass 2 a inac mastny displej mam preto lebo mam ijy povrch ktory pritahuje odtlacky
--
17/7/2012
Windows Chrome
Chcem sa spítať či je možné kúpiť na slovensku SGSIII aj s 2gb RAM a 64gb ROM dakujem
17/7/2012
Windows Chrome
A ešte sa chcem spítať či je nejaký rozdiel v Modrom či Bielom prevedení čo sa týka výkonu alebo takeho niečoho
17/7/2012
Apple Chrome
Z priamej distribucie tazko. A 64 GB verzia mozno
ani nebude vobec dostupna. Vraj o ne nemaju zakaznici zaujem, tak ich Samsung vraj nebude dodavat, predsa len je lacnejsie kupit 32 GB verziu a k tomu pamatovu kartu, nez platit za 64 GB verziu premrstenu cenu.

Nie, rozdiel je iba vo farbe.
18/7/2012
Windows Firefox
@Marcelino5649 - ja som si vsimol ten isty problem. Velmi rychlo sa na displeji urobili jemne skrabance a to si davam fakt velky pozor na novy tel. Dokonca sa mi spravila ryha na displeji(cca 4mm, vdaka bohu pri kraji displeja) a to mi vypadol na zem z vysky 15cmetrov z vacku stiahnutych gati na hajzli. Som sa hned aj posral ze Gorla Glass 2 a ryhy a skrabance hned. Kupil som si invisible shield. Som velmi spokojny. Dokonca nieje ani vidiet tu ryhu. Odporucam
18/7/2012
Windows Firefox
ok to neviem mne spadol tiez raz z 15 cm cca ale ja mam gorilu glass 1 takze neviem mozno to je tym ze keby si porovnaval samsung galaxy s 2 a s3 tak keby ti spadla s2 nic ziaen skrabanec ma to taky lem okolo displeja a ma mensi displej a s3 zase vecsi a vyvinie rovnaky tlak ale displej je mensi tak skor sa poskrabe aleo nedajboze praskne (to iste na iphone 4 a 4s)
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188