keby som bol ja dieta v dnesnej dobe tak by som chcel minimalne samsung galaxy S III :D A nie tuto napodobneninu smratfonu :)
--
Potrebujete sa zbavit nadbytocneho tuku? NEZERTE!
Telekom takto splní sľub 80% pokrytia. Otázne však zo sľubom od O2 ktoré do jesene vyhlásilo že bude mať 50% pokryté 3G. Zatiaľ to tak nevyzerá od O2 ale na samochválu a prehnané sľuby od O2 sme si zvykli.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
galaxi
O2 zverejnilo plán
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/o2-rozsiri-3g-siet-do-156-miest-a-obci-zverejnila-podrobny-plan/sc-4-a-1127269/default.aspx
A 2.Q sa končí 30.6. takže dovtedy majú ešte času dosť. Potom vypisuj či to vyzerá, alebo nie, že splnia plán
Hej uvidíme. 3Q končí 30.9 kedy by mali mať pokrytú (156 miest) menšiu polovičku ako má teraz telekom. Uvidíme za 137 dní čo stihnú v O2 a kde im ujdú z telekomu a orange. O cene z O2 za dáta, hlas sa škoda zmieňovať.
--
josík, zase si nečítal pozorne - nemali by mať pokrytých 156 miest celkovo, ale pokrytie bude rozšírené o ďalších 156 miest.
http://www.fony.sk/clanky/5768-o2-3g-siet-v-roku-2012-v-dalsich-156-lokalitach
Spoločnosť Telefónica Slovakia plánuje v tomto roku ďalšie výrazné rozšírenie pokrytia svojej 3G siete. Počas druhého a tretieho kvartálu 2012 chce O2 pokryť 3G sieťou ĎALŠÍCH 156 miest a obcí.
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
Hujerko mne stačí keď ma ti čítaš. No a koľko bude súčet?
--
Kolko telefonov na nasom trhu je schopnych vyuzit tu rychlost 21 Mbit/s? ...ale aj tak pochvala ked si nasetrim na SGS III alebo HTC one X to bude parada. Uz sa tesim.:)
Jonni
to nie je len pre mobily, ale aj pre všetko čo má modem, alebo má možnosť pripojiť modem. A zas na modemy bohatú ponuku nepotrebuješ. V podstate by stačil na trhu jeden kvalitný.