reklama
Diskusia k článku
30/6/2012
Windows Chrome
V podstate nerozmyslam o ziadnom telefone kedze mi zmluva konci az o rok.
--
ajFon a aj nefon..a tak...
30/6/2012
Apple Mozilla
Aha zmylil som sa prepacte no co uz aj tak ja len pozeram po wp
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
9/7/2012
Windows Chrome
Pochybujem, že ICS pôjde na Wildfire S. Vyzerajú papierovo skoro rovnako ale je tu zásadný rozdiel! Desire C ma novší chipset s procesorom Cortex A5 (inštrukcie ARMv7) a nie ARM11 (ARMv6). Je medzi nimi aj značný výkonový rozdiel a šikovnejší možno postrehnú, že na Wildfire S nefunguje Flash Player 11 alebo aj Temple Run... Na druhej strane, tento telefón je šmejd. Osobne som veľmi sklamaný politikou firiem ako htc alebo LG, ktoré ponúkajú zastaralé a na dnešnú dobu málo výkonné čipsety. LG L3, L5, L7, Desire C, Desire V... majú rovnaké čipy (L7 a Desire V ho majú len vylepšený tak, aby zvládal frekvencie do 1GHz - takisto ako Samsung Galaxy Mini 2 alebo Ascend G300). Desire C sa tak stane len niečim, ako bol Wildfire S - Mobil so značkou, výkonovo nezodpovedajúci cene a populárny len vďaka reklame...
10/7/2012
Windows Opera
Všetkým prajem pekný deň, tento telefón som dnes mal po prvý krát v servise. Pracujem v servise HTC Tábor, a môžem povedať: som veľmi milo prekvapený z tohto telefónu. Viacerí z Vás mu vytýkate jeho slabý procák, zlé fotografické vlastnosti a cenu. Všetko toto akceptujem, no chcem sa za tento telefón prihovoriť. Silnejší procesor využijú ľudia ako ja, technoidy, ktorým záleží na výkone. Tento procesor však v pohode stačí na pohodlné používanie telefónu. Foťák je o ničom, pravdaže, no stále lepšie ako explorer. Cena môže ísť ešte dole, podľa mňa je 200 eur pekný štart. Takže si vezmime cieľovú skupinu ľudí, ktorí potrebujú zavolať, na fotenie používajú foťák a chcú elegantný telefón za dobrú cenu. V tom prípade vrelo odporúčam, keď som telefón chytil do ruky je naozaj solídne skonštruovaný, naozaj vyzerá ako mobil vyššej triedy. Jeho prednosťou oproti wildfire S a ostatným spomenutím alternatívam, ktoré ste uviedli je veľkosť jeho displeja. Odporúčam
13/7/2012
Windows Firefox
osobne ten displej by som rbal ako minus mam ale rozlisenie ako mozu robit este take slabe telefony???
--
13/7/2012
Android Android
Pochopis ked ti nebude kupovat telefon maminka na pausalik.
--
ajFon a aj nefon..a tak...
13/7/2012
Windows Firefox
:D to je tiez oravda ale vyberem si predsa nieco lepsie ked uz taky pripad :D ten porcessor by som uz pockal asi na galaxy ace 2 :)
--
23/7/2012
Windows Chrome
zdravim.Potrebujem radu neviem ci je to tim pomalim hardwarom ale mam htc desire c par dni nedal som tam ziadne aplikacie dokonca este ani pametovu kartu a je dost pomali raz mi zamrzol nachvilku vratim sa na povodnu ploschu kde su hodiny a furt sa mi to nacitava moze mi niekto pls poradit vopred dakujem.
23/7/2012
Apple Chrome
Pocas testovania som sa s tym nestretla, moze ist o softverovu chybu. Skus reset fonu na vyrobne nastavenia. Ale pozor, vsetky data vymaze a bude ako ked ho vytiahnes z krabice. Predtym si udaje zalohuj.
24/7/2012
Windows Chrome
Tak teda dakujem krasne viskusam to a ak by som este smel otazocku mam mali problem raz som odstranil widget ten povodny hodiny s pocasim a uz mito nejde dat s5 neviem preco vopred dakujem za odpoved.
24/7/2012
Windows Firefox
Prečo by neišiel?Pridrž prst na obrazovke daj widget potom daj hodiny a tam si vyber aspon mne to tak ide na mojom šmejde :)
--
25/7/2012
Windows Chrome
............ harantd ani bysom nebol vedel ako sa to roby. a lenke krasne dakujem pomohlo vrela vdaka :)
30/7/2012
Windows Chrome
Práve som ho dostala domov... musím povedať že po tejto recenzii som sa dosť obávala toho čo nájdem keď ho rozbalím, ale zatiaľ som spokojná. Rozlíšenie displeja vôbec nevadí, vyzerá to pekne, skúšala som fotiť - tak je to priemer, čo si budeme hovoriť, ale telefón nie je na fotenie :D robí normálne fotky. To, že informačná dióda tu chýba mi nejako zvlášť neprekáža. No, možno som holt nenáročný používateľ :D Ale to je väčšina, kto chce niečo lepšie, nech ide po SIII ;) Len som chcela z pohľadu priemerného používateľa povedať, že sa nemáte čoho báť keď si ho chcete kúpiť ;)
20/8/2012
Windows Internet Explorer
Prosim pomozte mi do telefonu som nic neistaloval ani som dokonca nesiel s nim na internet a uz mi seka ked dam napr. vytacanie a stlacim tlacitko na domacu orbazovku tak mi to nacitava cca 3 sec prosim dajte mi navod ako ho mam obnovit.Strasne som sa na neho tesil :/
21/8/2012
Windows Firefox
s tym velke veci nenarobis skus vypnut animacie na mojom si vypnem a neseka velmi ale co ocakavas od 600 Mhz + ICS? ja mam 600 Mhz a Gingerbread :( a seka tiez ale to tam mam len 5 aplikacii a vypnute animacie mozno to je aj tym ci mas pohyblivu tapetu alebo mas vela widgetov na ploche ... na youtube je vela navodou ako to zlepsit bez rootu
--
21/8/2012
Windows Internet Explorer
Dakujem ale uz som to vyriesil hard resetom
22/8/2012
Windows Firefox
ok ale ono sa to aj tak mozno vrati .... niekde odporuciaju nainstalovat launcher :)
--
30/8/2012
Windows Chrome
Nevie mi niekto povedať akú frekvenciu zvládne tento procesor ? Rád by som ho rootol a vyjebal mu aspoň 800 mhZ :D :D
30/8/2012
Windows Opera
LG Optimus L5 ma ten isty procesor a je taktovany na 800MHz. Viac asi z neho nedostaneš. Už je ale na XDA kernel s povolenym pretaktovanim? Minule som hladal a ešte nič nebolo
31/8/2012
Windows Chrome
800 mhz bude stačiť. A RAM sa dá na koľko zvýšiť ? Keby sa dala asoň na tých 768 mb by som sa potešil.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188