reklama
Diskusia k článku
11/5/2012
Windows Chrome
Palec hore opäť :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
11/5/2012
Apple Mozilla
Priemerne 6 mb??? To maju "super" priemer..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
11/5/2012
Android Opera
"Uzasna" ponuka, 10 dni a hned je 20e na ucte, nech si to strcia. To fakt sa radsej oplatí vziať si lokalneho provaidera.
11/5/2012
Windows Firefox
to je 180MB na mesiac. ak niekto presurfuje 60MB na den, tak dalsich 9 zákazníkov moze mat 0MB a to je priemer 6MB/den

Ponuka Orange:
dátový roaming Európa dáta
mesačný poplatok 3,90 €
cena pri viazanosti 12 mesiacov 1,90€
v partnerských sieťach 0,09 € za MB
v ostatných sieťach v rámci EU 0,49 € za MB

za 2€ je tu "len" 22MB no ked človek minie 10MB tak plati iba 90centov a nopak 30MB tak 2,7€ u O2 už 6,20€ (2+5x0,84€)
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
11/5/2012
unknown Opera Mini
O2 je pri chuti. Sama nemá poriadnú dátovú sieť ale ceny plieska za dáta ako dominantný hráč celej galaxie.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
11/5/2012
Windows Chrome
mental, máš super kalkulačku :-)

a ten povinný mesačný poplatok 3,90 k cene za tých 10 MB si kde nechal ? a aj tá cena 9 centov platí len v partnerských sieťach - pozor na skok k inému než partnerskému Orange v zahraničí najmä pri automatickej voľbe siete :-) proste riešenie Orange je neprehľadné...
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
11/5/2012
Windows Firefox
FAN Hujer sa opäť prejavil a už teraz si začína šetriť 14 Eur, aby si mohol na 7-dňovej dovolenke stiahnúť minimalistických 25MB dát denne.

Len sa Hujerko riadne pomodli, aby si limit neprešvihol, lebo potom ťa ani Guru nezachráni pred tým astronomickým účtom.

P.S.: Koľko si ochotný dať do stávky, že mám pravdu ak vyslovím výrok:
"Nikdy som nebol a ani nie som hovorcom žiadnej firmy a ani štátnej organizácie"

Dáš do stávky aspoň 1.000 Eur ? Že nie ? Tak sa potom ale zbytočne nestrápňuj. Tvoje pátranie je neúspešné. Ak áno, som ochotný s Tebou ísť na notársky úrad, spísať s Tebou notársku zápisnicu k uvedenej stávke a dať do notárskej úschovy moju časť stávky vo výške 1.000 Eur. Tak čo, frajer trapko Hujer R, ideš do toho a dáš aj Ty do notárskej úschovy svojich 1.000 Eur ? Nedáš, lebo vieš, že prehráš !, hoci ja by som sa výhre Tvojich 1.000 Eur potešil ...
12/5/2012
Windows Opera
ked ides na dovolenku za 500 700 eur uz hore dole par drobnych za roamingove data je pohoda. popripade su aj oblasti kde byva wifi.
12/5/2012
Windows Opera
ty chodis na dovolenku iba internetovat? touz je trosku degeneraci dnesnych ludi..vsade aby bol online...
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188