máte tam chybu, baterka je 1500 mAh
--
Prestigio 4500 DUO (predtým HTC One V, Samsung S5360, Nokia C6-00, Nokia E51, Nokia N73 ...)
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
bateria na slovensku ma z off. distribucie 1350mAh, vsade inde vo svete ma vsak 1500mAh, napr. v Cesku ...
inac good luck fony.sk recenzovat pomaly rocny telefon, ktory v ceskom Vodafone láme pol roka rebricek v predajnosti
Caute, viem ze by som mal pisat o inom, ale na fotkach z recenzie ma zaujala teplota zobrazena v status bare, neviete niekto co je to za aplikaciu? Dakujem :)
to RadimG:
moze zato ta ikonka uplne vpravo
http://goo.gl/BQMp0
teda free aplikacia GO Weather EX
http://goo.gl/AOfZI--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
Dnes zakúpený v Orange a bat. je tam 1500 mAh. Inak som spokojný, tel. má rýchle reakcie, nezasekáva sa. Pre priateľku bohato stačí. Už chýba len očakávaný upgrade na ICS.
wow co mam povedat uz tu mame stvorpalcove telefony za 170 eur :D
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Ešte sa mi zdá, že český Vodafone udáva gorilla glass, čo je v tejto cenovke zaujímavé tiež.
Zdravim, potreboval by som poradit. Mam huawei honor a neviem prečo, ale keď stiahnem dole listu s oznamami, zmizli mi odtial ikony na zapnutie a vypnutie bluetooth, wifi atd.... neviete mi poradit ako sa to tam da dat spat????
už to mam ospravedlnujem sa
Prosím vas mali ste nejake problemy s tymto mobilom lebo chcem si ho kupiť a ta cena a činska značka ma od toho odradza :P
vcelku dobry fon , bateria (1500mAh) vydrzi cca 1 az 2dni podla toho ako sa pouziva , zatial som nezaznamenal ziadne problemy ... no samozrejme to nieje ziadny super rychly telefon , ale za tu cenu , ok .
...Pri tomto fone som počul kritiku len čo sa tyka displeja ale inak nič
--
•Motorola Droid RAZR 32GB,ICS 4.0.4•HTC EVO 3D•
a co konkretne ? , lebo mna sa nezda ze by bol nejaky problem s nim ...
co by ste brali tento tel. alebo Nokiu 610
počul som že su problemy s displeyom, ako to teda je?
osobne som zatial nezaznamenal ziadny problem , ide mi to na ICS ...mam ho 2 mesiace
mate niekto niekde nejaky navod na ICS?skusal som nejake a vzdy hlaska UPDATE FAILED
ako na tento fón ICS? vedel by dakto dať dobrý návod?
--
Huawei Ascend G300 bez úprav - Android 4.0.3