reklama
Diskusia k článku
10/5/2012
Windows Firefox
To, že Tvoj modrý benjamín nie je skupina, je snáď môj problém ? Sa preber. Je to jedna firma s viacerými divíziami, ktoré majú svoje náklady a samozrejme aj výnosy. Akcionárovi je lauter jedno, či je to z jedného alebo z dvoch či troch divízií. Jeho zaujíma to, čo dostane cash. A ten je u ružových oveľa, ale že oveľa vyšší ...

A neplač, nepomôže Ti to, lebo si trapko a trapkom aj zostaneš. Kľudne sa ale ďalej spoliehaj na neurčité sľuby a bubliny ...
10/5/2012
Windows Chrome
Myslíš tie nevyplatené dividendy-dy-dy?

Asi si už prepracovaný, nerob toľko, lebo od námahy aj kone kapú :-)

Oddýchni si a nazbieraj nové sily do ďalších bojov. Dnes nie je koniec sveta a pravdepodobne ani zajtra :-P Víkend má byť tiež celkom v pohode a určite sa niečo zaujímavé zomelie aj v ďalších dňoch.

Good Luck milý Ma....

P.S.: Ja osobne nemám rád pôžičkárne http://tinyurl.com/bsvtaaf
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
11/5/2012
Windows Firefox
rastislav.j
no napríklad O2 pre mňa 70 za 420sk, minuta po prevolaní 6,50. Pri prevolaní do 2/3 - cca 47 minút sa platilo iba 280sk..
V orange som vtedy platil za 60 minut 500sk, po prevolaní 9,50.

Ked prišla akcia každý druhý paušál za korunu + každa druha minúta za 1sk na 24 mesiacov s viazanostou na 12. Nebolo o čom a tuto ponuku som neskôr nevymenil ani za O2 fér a využil až do konca.

Ale moja poznámka smerovala k tým detinským analýzam o červených číslach a zániku - odchodu O2. Ak by P.K. tušil ako fungujú nadnárodné spoločnosti, tak by nepúšťal také bludy. Niektoré (viem aj príklady) si môžu pri vstupe na nový trh dovoliť ísť až 10 rokov do straty. O2 sa dosiahlo kladný prevádzkový zisk v 3. kvartáli 2010
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
11/5/2012
unknown Opera Mini
Hujerko aj tak si myslím, že už dávno využívaš služby telekomu hlavne dáta, hlas, bonus a keci typu chválenia predraženého O2 je len tvoja zárobková činnosť.

Alebo si fakt trapko a platíš 13 centov za min. a surfuješ v sieti edge na mobile a notebook za pekných 11€ za 2GB v O2 sieti kde v telekome stojí 2GB 5€ v 3G sieti.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
11/5/2012
Windows Firefox
galaxi, nechaj Hujera, on trapko naozaj je.

Keď už nemá čo, začne napr. o počasí. Alebo ako teraz hore, výkonnosť a efektívnosť hneď obráti na dividendy. Fakt netuším, čo majú dividendy spoločné s výkonnosťou. Akcionári majú možnosť si nechať vyplatiť dividendy, ak sa to schváli. Akciovka má svoje pravidlá fungovania.

Aj HUjer funguje podľa istých a iba jemu známych pravidiel ..., ibaže on nie je akciovka, tak si môže o dividendách nechať len snívať.

Každopádne, obhajovať dražobu môže skutočne len a iba FANATIK alebo PLATENÝ DISKUTÉR. LEn teraz neviem, čo je pre Hujera horšia vizitka.
11/5/2012
Windows Chrome
ÚPLNE OT:

Priznať chybu, na ktorú som Ťa upozornil, je pre Teba tak bolestivé. Nedokážeš prekročiť svoj tieň presne tak isto, ako si to nedokázal s tým GPRS telefónom používaným v GGG sieti a presne tak isto v čase, keď si "zbieral dôkazy" aby si mohol podať trestné oznámenie pre nezverejnenie cenníka. Aj tu sa ukazuje, že kvalita vzdelania na Slovensku je naozaj mizerná ;-)

Ty tu radšej budeš písať tie svoje bludy o platených diskutéroch. S logikou máš problém, s čítaním máš problém, ale v osočovaní a vymýšľaní nezmyslov o platených diskutéroch si preborník.

Milý Manobb, naozaj urobíš lepšie, ak sa začneš konečne vo svojom živote venovať niečomu zmysluplnému. Toto , čo tu predvádzaš, zmysluplné ani zďaleka nie je. Ak Ťa to však napľňa pocitom šťastia, potom vedz, že ja Ti doprajem.

Game Over.

Koho mi len pripomínaš? Aha, napríklad tohoto : http://www.youtube.com/watch?v=0KZ738MXKdQ

Hezký den.
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
11/5/2012
Windows Internet Explorer
mental.disease
zatiaľ si tu mal detinskú poznámku ty. Lepšie sa totiž nazvať tvoj príspevok o analýze PK k smerovaniu O2 pri určitej ponuke programov, ktoré po zverejnení analýzy bola komplet zmenené, nazvať nedá.
Takže daj tú analýzu prečo O2 kompletne zmenilo ponuku, ak tá jeho analýza bola zlá.
Koľko nadnárodných spoločností je ochotná dlhodobo dotovať dcérsku spoločnosť s hlbokým prepadom zákazníckej bázy?
11/5/2012
huje®
nie som zamestnancom O2 a ani tam nemám kontakty na pozíciách, ktoré by mi dali relevantné informácie o počtoch zákazníkov podľa toho kde sa pripájajú. Takže to percento ti potvrdiť alebo vyvrátiť neviem a ani som ho neobhajoval. O2 DN bol zrušený príchodom O2 3G. A teda to, že nové balíky nerozlišujú medzi 2G a 3G znamenajú, že platíš aj za 3G. Teda v tom platení za niečo, čo časť zákazníkov nemôže využiť, má pravdu. A platí to aj pre OR a TK.
Keď je niečo neobmedzené tak to neobmedzene môžeš používať. Ak to neobmedzené nie je, tak to ako neobmedzené predávať nemajú.
11/5/2012
Manobb
porovnávaš neporovnateľné :
"TK: počet aktívnych zákazníkov = 2,312 milióna" totiž nie sú počty podľa štandardnej metodiky ale pri 12 mesačnej aktívnosti, ktorá sa od 1.1.2008 nepoužíva.

A porovnávať môžeš len celkový počet zákazníkov na celkový zisk alebo počet za divíziu (značku, službu) na zisk na divíziu (značku, službu).
11/5/2012
Windows Chrome
rastislav.j , už to bolo omieľané milión krát... ale skúsim znova pôvodné parametre DN, ktoré boli postupne vďaka niektorým ľuďom zmenené (či sa to dalo riešiť inak teraz neriešim):

Telefónica O2 neblokuje žiadne porty. K dispozícii je APN o2wap, o2internet, internet a WAP. Tiež nie je regulovaný počet dostupných timeslotov pre jedného používateľa, zariadenia môžu bez obmedzení využiť plnú dostupnú kapacitu siete.

Najmenší operátor službu prináša predovšetkým ako riešenie pre mobilné telefóny. Zámerom nie je suplovať pevné internetové pripojenie, či broadbandy.

K tým 69% sa už tiež nechcem veľmi vracať (načo dookola omieľať to isté, ak príjemca/adresát/joso/e51nokia/ajaj/.../botto/galaxi nemá dostatočnú kapacitu na pochopenie ? ), ale v takom znení , v akom to napísal je to holý nezmysel a nebojím sa povedať, že je to KLAMSTVO.
--
11/5/2012
Android Opera Mini
"naozaj urobíš lepšie, ak
sa začneš konečne vo svojom živote
venovať niečomu zmysluplnému.
Toto , čo tu predvádzaš, zmysluplné
ani zďaleka nie je."

nič v zlom, ale rovnako a na 110% to platí aj pre teba.
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
11/5/2012
huje®
ten príspevok ohľadom neobmedzenosti bol k tomu čo si napísal a nie k samotnému O2, takže si to rozoberal zbytočne.

Nezmysel je, ako odôvodnil to % (ako k tomu dospel), čo ale automaticky neznamená, že to nemôže byť pravda.
11/5/2012
Windows Firefox
Aha takze ta jeho analýza, by bola správna ak by neprisiel produkt O2 Fér :-D
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
11/5/2012
mental.disease
Nie, ta jeho analýza, bola pravdepodobne správna preto prišiel produkt O2 Fér
11/5/2012
Windows Firefox
Hujer, si trapko a preukazuješ to každým Tvojim novým príspevkom.
Ak to pôjde s Tebou takto ďalej, tak začnem prehodnocovať relevanciu slovíčka trapko a zvažovať, či nie je správnejšie a výstižnejšie už začať používať skôr slovíčko: "pako".

Prajem Ti pekný víkend a rozptýlenie, ktoré zrejme potrebuješ ..., aby si sa trošku dal dokopy.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Nokia Asha 501 (dnes 10:54)
HTC One na Slovensku (včera 20:29)
Huawei Ascend D2 (včera 15:33)
Sony Xperia ZL (včera 14:01)
ZTE Grand X2 In (včera 12:42)
Sony Xperia ZR (včera 11:04)
Nokia Asha 301 (včera 10:47)
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188