Len ako vypočítali ten prírastok ak všade uvádzajú pokles ? Zaujímavý pohľad na vec z druhej strany :-)
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
počet zmluvných zákazníkov mierne narástol.:)
To už je pravdivá info :-) A jediný ukazovateľ, ktorý vykázal rast. Ako málo stačí k spokojnosti s "úspešným 1.Q".
--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
Telekom za úspech moze povazovat aj rozsirenie datovej siete, naozaj sa snazia a nove lokality s HSPA+ pribudaju po desiatkach. Za uspech oznacil aj narast predaja smartfonov, hlavne, ze je spokojny, nie?:-) No uznavam, ze to moze vyzerat zavadzajuco, tak som upravila nadpis.
Ja ich samozrejme za rozširovanie nekritizujem :-) Ani za snahu a výsledky predaja - to je štandardné správanie sa každého obchodníka.
Len nerozumiem, prečo pri poklese zákazníckej bázy sa neustále niekto snaží zdôvodňovať horšie (kvartálne ale aj celoročné) hospodárske výsledky predovšetkým vinou tej zlej, zlej a ešte raz zlej regulácie ;-)
--