reklama
Diskusia k článku
16/3/2012
Windows Chrome
Ahojte chcel by som sa spýtať, že či má niekto skúsenosť s menením sim na microsim v orange či to prebehne bezplatne a či dajú k tomu aj adaptér... možno ešte jedna otázočka myslíte si že ho orange zaradí do svojej ponuky telefónov?
16/3/2012
iPhone iPhone
Na počkanie, za 10 Eur, bez adaptéra. V ponuke dotovaných telefónov sa určite objaví a už čoskoro.
--
iPhone 5 16GB white
16/3/2012
Windows Chrome
ale myslím, že určite sa u nich dá zakúpiť adaptér keď už výmena nie je zadarmo alebo sa mýlim?
17/3/2012
Linux Opera
caute mental.disease tu kartu co si tam ukazoval by som chcel kupit lenze som ju nikde nenasiel mam galaxy s2 a som nadmieru spokojny len ta pamat je uz malo baterka je tu 1650mAh a zatial mi vydrzal max 3dni pri obcasnom prezerani netu foteni a volania ale priemer mam tak dva dni
17/3/2012
Linux Opera
dakujem maju tam sice tovar nedostuny
ale pockam si a ta cena je dobra :) na sanDisc.com pisali 200 daco dolarov
20/3/2012
Windows Firefox
m.alza.sk/sandisk-micro-sdhc-64gb-ultra-class-6-sd-adapter-d302458.htm?kampan=heureka.sk?&idp=1494
alebo vyrazne lepsia cena:
http://www.amazon.de/SanDisk-SDSDQY-064G-U46A-Mobile-MicroSDXC-Speicherkarte/dp/B005LFT40G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332248847&sr=8-1
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
20/3/2012
Windows Chrome
Je to pecka, uz sa z neho vytesujem. Neskutocny display, rychly procak, proste parada. Keby niekto chcel, mame ich dost: http://www.snycentrum.sk/internetovy-obchod/sony-ericsson/sony-xperia-s--lt26i-/
25/3/2012
Windows Chrome
časom kúpim, zatial som s ARC spokojný alebo počkám až na 2013 generáciu :))
--
-Xperia X10 mini -Xperia ARC -Samsung Galaxy S3 White -Asus Transformer Pad TF300T WHITE
26/3/2012
Linux Opera
dakujem za dalsie linky dnes som ju obiednal z tej prvej stranky dam potom vediet za kolko mi to prislo stala 79 euro len neviem ci to bude class 10 ako pisu lebo na alze stala 110 class 6
4/4/2012
Windows Firefox
tak bateria ide vymeniť. tu je spôsob:

http://www.youtube.com/watch?v=4lHsfARv_0Y

pozeral som či tam nevidno slot na mSD kartu. možno časom niekto príde aj na to ako upgrade-ovať pamäť. :-)
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
9/4/2012
Android Android
Mám xperiu s, je to super mobil ale prosím poraďte mi ako vypnem mobil ked mi zamrzne, dnes sa mi to stalo.. >:) aby som nabudúce ked sa mi to náhodou znova stane vedel, ďakujem.
9/4/2012
unknown Opera Mini
stlač súčasne vypínacie tlačidlo a hlasitosť hore. nabehne tabulka a ťukneš na "Power off" (vypnúť). Ak je zamrznutie vážnejšie, treba tlačidlá power a volume up držat 10 sekúnd a fon sa reštartuje.
--
9/4/2012
Windows Chrome
Dakujem ti velmi pekne :)
10/4/2012
Windows Chrome
poraddte chystam sa kupit novy dotykac-smartfonik ,akurat je cas,kedy prichadzaju nove tohtorocne modely od jednotlivych vyrobcov na trh, zvazujem medzi touto xperiou S, LG optimus 4x hd, motorolou Droid Razer Maxx, htc one X(aj ked unho je minus velmi vysoka cena a vobec mi nereze a posrali to tou docasnou pamatou) a samsungom galaxy S3(este sa len chysta na trh) tazka dilema co vybrat..doteraz som bol nakloneny samsungu ,ktory valcoval vo svojej triede modelmi galaxy S konkurenciu(aj ked ta vydrz baterie nebolia bohvieco) no tento rok to bude velmi zaujimave a o dost vyrovnanejsie..
10/4/2012
unknown Opera Mini
zaleží či preferuješ displej, výdrž, pamatové karty...
ale nákupná poradňa má svoje vlákno.
--
11/4/2012
Windows Chrome
dikes, ze si mi aspon 1 prispevok nechal:)sorac nevedel som ze je to brane ako spam,chcel som len co najviac nazorov na to vediet,preto som to zadal do diskusie pod vsetky modely.. oki skusim mozno tu poradnu ale myslim ze zrejme aj tak si asi este pockam na ten samsung galaxy S3 a potom sa rozhodnem ,dost bude zalezat aj od ceny preto asi zatial vedu hlavne ta motorola(ta baterka a vydrz je a bude zrejme nezdolatelna na dlhsiu dobu) ale aj tento sony je tiez super v pomere cena-vykon
12/4/2012
Windows Safari
Ja som tiež rozmýšľal nad Sony Xperia S, ale počkám na iPhone 6. generácie a Samsung Galaxy S3. Štvrtým favoritom je Motorola RAZR MAXX. Sám som zvedavý, pre ktorý sa rozhodnem...
--
iPhone 5 16GB white
19/4/2012
Windows Firefox
vcera som ho kupiala, mala som predtym galaxy s 2, mne sa paci viac xperia :)
14/5/2012
Windows Chrome
nedoporucujem kupovat tento mobil,niektore kusy mozu mat vadny display. Ide o zlte flaky na display. Je to risk.
CItal som to na nete, aj o tom pisalo SONY ,ze dany problem odstrani.

*Ako je to s SONY Xperia ION? tento mobil uz ma podporu MicroSD kariet , co som max.spokojny. Kedy bude uvedeny na Slovensky trh? Mozna uz bude mat novu verziou OS > 4.0 .

Tiez som zvazoval ,ze si kupim SONY Xperia S , ale som v obavach. Mozna ION nebude mat problemy s Displayom . DUFAM. xD
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188