Registrácia
Články
Fórum
Galéria
Katalóg
Bazár
O nás
Diskusia k článku
11/2
iPhone iPhone
Zmenili cenu z 519,99 na 499,99. Na začiatok výborná cena...
8/3
Windows Opera
» Denis: Zmenili cenu z 519,99 na 499,99. Na začiatok výborná cena...
v talkive je za 465 a uz je aj skladom
10/3
Windows Chrome
Lenže Sony xperia P je údajne lepšia, odstraňuje chyby, ktorým sa "S" nevyhlo - pozri Xperia cz...
10/3
Windows Firefox
godd mobile hoci neni to sony ericsson ale aj tak jediny maju svoj dyzajn
10/3
Windows Firefox
GSMarena teraz zverejnila porovnávací test Xperie S vs Galaxy SII....SUPER

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_vs_samsung_galaxy_s_ii-review-734.php

Hlavne čo ma potešilo je výdrž na baterku kde Xperia S s prehľadom deklasuje všetky HD telefóny a ani ten foťák nieje až tak zlý ako ho niektorý prezentujú...
--
Sony Ericsson Xperia ARC 8,7 mm, 117 g displej: 4,2'', kapacitní TFT LCD, 480 × 854, 233 DPI sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS, EDGE, HSPA (7,2|5,76 Mb/s) konektivita: microUSB, micro
10/3
Windows Chrome
ak by bol rok stary top model od samsungu lepsi ako horuca top novinka od sony, tak by to bola hanba, nie? Neskoncis nahodou aj tak u huaweuoi huiweiois?
10/3
Linux Firefox
people: sony xperia S ma rovnaky procesor ako ma HTC senstaion a ten bol najlepsim HTC minuleho roka a Samsung galaxy SII ho porazil v pohode...
Xperia S ma rovnaky procesor a k tomu este vyssie rozlisenie displeja ... z toho je jasne ze ma nizsi vykon ako galaxy s2... keby ale ludia v Sony trochu pockali mohla mat xperia s snapdragon s4 a ro by az nalozila galaxy s2 bohuzial zo starsim procesorom sa nedaju zazraky..:/
13/3
Windows Internet Explorer
@potter1: ked tomu nerozumies tak to laskavo nekomentuj, procesor nie je jedina vec, ktora ovplyvnuje vykon mobilu.
Xperia ma 1gb RAM
HTC ma len 768mb RAM a navyse clovek nesmie zabudat ze HTC sense je narocne na vykon
Pre objektivne porovnanie mozte kuknut na gsmarenu kde porovnali xperiu so SG SII a co sa vykonu tyka tak xperia obstala viac ako obstojne
14/3
unknown Opera Mini
ani rádio, ani slot na karty, baterka má 1700 mAH a vydrží iba deň a pol pri takej smiešnej záťaži, usb otg tiež nikde. Za tie peniaze sú to dosť závažné nedostatky. A ešte ma nezobudí keď je vypnutý. Ccc
14/3
Windows Chrome
» Menthol: ani rádio, ani slot na karty, baterka má 1700 mAH a vydrží iba deň a pol pri takej smiešnej záťaži, usb otg tiež nikde. Za tie peniaze sú to dosť závažné nedostatky. A ešte ma nezobudí keď je vypnutý. Ccc
Počuj, Menthol. Ktorý Droid phone Ťa zobudí keď je vypnutý? Jediná nevýhoda toho fónu sú tie jebnuté tlačítka dole pod displayom. Vstavaná baterka nevadí, do vtedy aj tak vymeníš telefón a to je výdrž bežná smartphonov dnešnej gen. iPhone 4S nevydrží ani jeden jediný deň!
14/3
unknown Opera Mini
más svôj názor, ale u tel za minimálne 500€ sú to závažné nedostatky. Ináč je celkom fajn. Až na ten android.
15/3
Windows Firefox
Rodriques: Cha-cha, vstavaná baterka vadí ! Keď mobil zamrzne budeš čakať kým sa ti mobil vybije ?
15/3
iPad iPad
Cha cha. To bol hlod.
15/3
Windows Firefox
rádio má. bateria že sa nedá vyberat nie je nevýhoda - a kto si myslí, že pri zamrznutí ju treba vyberať - nech sa pozrie na ajFon - stačí kombinácia klaves. výdrž- mam E72 (1500mAh) bez 3G 2dni s 3G 1deň. Atrix(1880 mAh) výdrž rovnaká, no displej 4" vs 2,4". micro-sim je nevýhoda, ale dá sa riešiť adaptérom.

Jedinou skutočnou nevýhodou je absencia slotu na microSD :( a to som si myslel, že 2012 budú mať fony podporu micro SDXC..

obrazok
--
Motorola Atrix + Nokia E72
15/3
Windows Firefox
i ked na druhej strane je fajn, že niektoré fony pracujú aj s SDXC bez udávanej podpory. týpek to skúšal s SGSII a potvrdil aj Galaxy Note:
http://www.youtube.com/watch?v=yYUg14u_co8
--
Motorola Atrix + Nokia E72
15/3
Windows Chrome
este stale tu niektory si myslia cim viac CPU tym lepsie?
15/3
unknown Opera Mini
vstvaná batéria nieje problém. Dáš trvdý reštart a je to. A rádio to nemá. Bez internetového pripojenia si rádio nepustíš.
15/3
unknown Opera Mini
no pre android musí byťiac cpu. Ináč b y sa zasekol už len pri pisaní sms. A " výhoda " viacerých cpu je v tom, že to žerie baterku.
16/3
Windows Firefox
FM radio to ma...pozri si whitepaper a najdes ho tam, popripade nejake review a ikonu s FM radiom v menu :)
16/3
Windows Internet Explorer
@Menthol
ty asi o androidu ozaj nevies vela ze?
pre android vobec nemusi byt viac CPU dokonca pre android (okrem ICS) je viac CPU !UPLNE! zbytocnych kedze nizsie verzie (2.x.x a menej) nepodporuju dualne procesory a pracuju vzdy iba s jednym!!! A funguju uplne bez problemov, takze az ked si niekto upgradne android na ICS az vtedy bude moc vyuzivat dva a viac procesorov
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
Najnovšie príspevky
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx ":)) o tom by sa dalo dlho polezmizovať a hlavne keby nevychadzaš len z teorii, tvoj názor nieje..." (dnes 14:55)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: galaxi "Ešte taka maličkosť "realizácia"." (dnes 13:30)
Nokia 112: galaxi "Ak bude za 45€ tak to bude lepšia ponuka ako x1-01" (dnes 13:27)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Bonyek, ale zmení, zmení. 256/256 kbit/s v GGG je viac, ako môžeš momentálne dosiahnuť v GG..." (dnes 12:35)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: Bonyek "Stará správa, o pokryti do budúcna ste už informovali v minulosti. :-) ..." (dnes 12:34)
O2: 3G sieť v ďalších lokalitách: huje® "Tešíme sa :-) Palec hore." (dnes 11:58)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "chod do svojho profilu -> My Workouts -> klikni "Private" -> automaticky vsetky workout-y co budes..." (dnes 11:27)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: japoj "pouzivam ho skoro rok a nevsimol som si za cely ten cas ziadnu novu funkciu - smutne... najviac mi..." (dnes 11:16)
Huawei Sonic (Huawei U8650): mr.evil "prosim vas ludia, nejde mi na tomto mobile wifi. nájde mi siet, zadám heslo, ale nejde mi tuknut..." (dnes 10:59)
HTC Desire C: petrix "ja sa z tohto modelu tesim lebo na xda sa uz rozobera portacia sense 4.0 do wildfire s :D" (dnes 10:41)
Nová aktualizácia pre HTC One X: Pentagram123 "Presne tak :) toto sa mi páči. Starostlivosť nadovšetko nech sú ľudia spokojní" (dnes 07:16)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Pentagram123 "Nokiu som držal v ruke práve preto PREMNA nokie niesú smartfóny. A ak nemáš rád android a..." (dnes 07:15)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: Deathless "Sports Tracker momentalne nie je kamarat s rozlisenim na glaxy note, useknute su cisla atd., ze si..." (včera 22:38)
TIP: Sports Tracker - aplikácia nielen pre amatérs: ml "Ja to používam :) www.sports-tracker.com/#/workout/mlipocky/ Kedysi to bolo len pre Symbian" (včera 22:37)
Nová aktualizácia pre HTC One X: mmihok "stále lepšie veľa updatov, ale aspoň sa starajú, aby bol software čo najdokonalejší..." (včera 22:25)
HTC Desire C: harantd "tlacova chyba :D a pisu ze wildfire s aktualizaciu nedostane ze je slaby a toto ma dokonca ics a..." (včera 18:25)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Ty si Nokiu ani nedržal v ruke..akurát tak nejaky androshit low..." (včera 17:12)
HTC Desire C: tomas1 "harantd. 1000 ghz... to si asi trosku prehnal takze skor 1000 mhz" (včera 16:24)
Nokia Asha 203 na Slovensku: Marianxxx "Tak si kup oči" (včera 16:17)
HTC Desire C: docertabum "uplna zbytocnost... asi sa im fakt zvysili suciastky alebo co :))" (včera 14:41)
Copyright ©2012 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188