Zmenili cenu z 519,99 na 499,99. Na začiatok výborná cena...
» Denis: Zmenili cenu z 519,99 na 499,99. Na začiatok výborná cena...
v talkive je za 465 a uz je aj skladom
Lenže Sony xperia P je údajne lepšia, odstraňuje chyby, ktorým sa "S" nevyhlo - pozri Xperia cz...
godd mobile hoci neni to sony ericsson ale aj tak jediny maju svoj dyzajn
GSMarena teraz zverejnila porovnávací test Xperie S vs Galaxy SII....SUPER
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_vs_samsung_galaxy_s_ii-review-734.php
Hlavne čo ma potešilo je výdrž na baterku kde Xperia S s prehľadom deklasuje všetky HD telefóny a ani ten foťák nieje až tak zlý ako ho niektorý prezentujú...
--
Sony Ericsson Xperia ARC 8,7 mm, 117 g displej: 4,2'', kapacitní TFT LCD, 480 × 854, 233 DPI sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS, EDGE, HSPA (7,2|5,76 Mb/s) konektivita: microUSB, micro
ak by bol rok stary top model od samsungu lepsi ako horuca top novinka od sony, tak by to bola hanba, nie? Neskoncis nahodou aj tak u huaweuoi huiweiois?
people: sony xperia S ma rovnaky procesor ako ma HTC senstaion a ten bol najlepsim HTC minuleho roka a Samsung galaxy SII ho porazil v pohode...
Xperia S ma rovnaky procesor a k tomu este vyssie rozlisenie displeja ... z toho je jasne ze ma nizsi vykon ako galaxy s2... keby ale ludia v Sony trochu pockali mohla mat xperia s snapdragon s4 a ro by az nalozila galaxy s2 bohuzial zo starsim procesorom sa nedaju zazraky..:/
@potter1: ked tomu nerozumies tak to laskavo nekomentuj, procesor nie je jedina vec, ktora ovplyvnuje vykon mobilu.
Xperia ma 1gb RAM
HTC ma len 768mb RAM a navyse clovek nesmie zabudat ze HTC sense je narocne na vykon
Pre objektivne porovnanie mozte kuknut na gsmarenu kde porovnali xperiu so SG SII a co sa vykonu tyka tak xperia obstala viac ako obstojne
ani rádio, ani slot na karty, baterka má 1700 mAH a vydrží iba deň a pol pri takej smiešnej záťaži, usb otg tiež nikde. Za tie peniaze sú to dosť závažné nedostatky. A ešte ma nezobudí keď je vypnutý. Ccc
» Menthol: ani rádio, ani slot na karty, baterka má 1700 mAH a vydrží iba deň a pol pri takej smiešnej záťaži, usb otg tiež nikde. Za tie peniaze sú to dosť závažné nedostatky. A ešte ma nezobudí keď je vypnutý. Ccc
Počuj, Menthol. Ktorý Droid phone Ťa zobudí keď je vypnutý? Jediná nevýhoda toho fónu sú tie jebnuté tlačítka dole pod displayom. Vstavaná baterka nevadí, do vtedy aj tak vymeníš telefón a to je výdrž bežná smartphonov dnešnej gen. iPhone 4S nevydrží ani jeden jediný deň!
más svôj názor, ale u tel za minimálne 500€ sú to závažné nedostatky. Ináč je celkom fajn. Až na ten android.
Rodriques: Cha-cha, vstavaná baterka vadí ! Keď mobil zamrzne budeš čakať kým sa ti mobil vybije ?
rádio má. bateria že sa nedá vyberat nie je nevýhoda - a kto si myslí, že pri zamrznutí ju treba vyberať - nech sa pozrie na ajFon - stačí kombinácia klaves. výdrž- mam E72 (1500mAh) bez 3G 2dni s 3G 1deň. Atrix(1880 mAh) výdrž rovnaká, no displej 4" vs 2,4". micro-sim je nevýhoda, ale dá sa riešiť adaptérom.
Jedinou skutočnou nevýhodou je absencia slotu na microSD :( a to som si myslel, že 2012 budú mať fony podporu micro SDXC..

--
Motorola Atrix + Nokia E72
i ked na druhej strane je fajn, že niektoré fony pracujú aj s SDXC bez udávanej podpory. týpek to skúšal s SGSII a potvrdil aj Galaxy Note:
http://www.youtube.com/watch?v=yYUg14u_co8--
Motorola Atrix + Nokia E72
este stale tu niektory si myslia cim viac CPU tym lepsie?
vstvaná batéria nieje problém. Dáš trvdý reštart a je to. A rádio to nemá. Bez internetového pripojenia si rádio nepustíš.
no pre android musí byťiac cpu. Ináč b y sa zasekol už len pri pisaní sms. A " výhoda " viacerých cpu je v tom, že to žerie baterku.
FM radio to ma...pozri si whitepaper a najdes ho tam, popripade nejake review a ikonu s FM radiom v menu :)
@Menthol
ty asi o androidu ozaj nevies vela ze?
pre android vobec nemusi byt viac CPU dokonca pre android (okrem ICS) je viac CPU !UPLNE! zbytocnych kedze nizsie verzie (2.x.x a menej) nepodporuju dualne procesory a pracuju vzdy iba s jednym!!! A funguju uplne bez problemov, takze az ked si niekto upgradne android na ICS az vtedy bude moc vyuzivat dva a viac procesorov