Niekoľko doplnení a upresnení...
batéria má kapacitu 1750mAH...
Xperia S NEPODPORUJE microSD karty...
Predná kamera nieje VGA ale 1,3Mpx s 720p HD video nahrávaním...
Hlavný foťák je 12Mpx ExmorR s FULL HD videom pri 30fps...
Displej má 342PPI !!!
Poprosím skúste opraviť,doplniť..:)
--
LG OPTIMUS L9
Inak ten displej musí byť nádherný pri jeho superjemnosti 342PPI čo je viac ako má LG displej v iPhone...:)
--
LG OPTIMUS L9
veľmi pekný dizajn aj výbava - už len kapacita batérie, cena a máme "vymalovano"
--
I ♥ myself
no neviem, na stranke pise vyrobca Memory card slot: 32 GB, Internal phone storage: 1 to 1.5 GB . Ale na ofic. blogu SE pise 32 GB Flash storage. Este pozistujem. Pravdepodobne bude mat 1-1,5 GB ROM a 32 GB Flash pamate.
Ak toto bude za slusnu cenu vymenim to aj za moj Galaxy NOTE :) paci sa mi to!
lubi sa mi tento model od sony, vyzera to tak ze chce tymto modelom zautocit na vlajkove lode konkurentov a ja mu v tom drzim palce nech mu to vyde
toto uz nieje xperia a nema pravo saa tak volat je to šunt od SONY xperia su tylefony od Sony Ericsson
sobrancan16: pokial nevies sony ide alebo uz odkupilo podiel Ericssonu a bude pouzivat svoje logo SONY uz len kedze cela ftrma bude patrit Sony a Ericsson nema ziadny podiel vo firme
ale na zadnej stene neje typicke logo Xperia ani SE a to my bude chybat
Chceš mi povedať že nevidíš na zadnom kryte zelené logo a takisto Xperia?
--
iPhone 5 16GB white
toto vidim ale Sony Ericsson nevidim
podla white paperu ma 32 GB eMMC a aby sa nezabudlo bateria je vstavana
Xperia ion ma slot na microSD
Xperia S iba vstavanu pamat.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
fiktivny... pripadne sci-fi :D
» sobrancan16: toto vidim ale Sony Ericsson nevidim
ja nechcem sony!!!!!ja chcem sony ericsson!!!!!! to rozdelenie sa mi vôbec nepáči.... a ked sa pozeram na to demo o xperii S ...hrôza!!!!! ja chcem sony ericsson!!!!!
» People: fiktivny... pripadne sci-fi :D
ale tento foon je na xperiu DELO celý samsung môže isť do prde** :D :D teda ešte sa uvidí jaké budu novinky od ostatných výrobcou
zatiaľ je cena asi 576 eu, nie je až také zlé ale aj tak verím, že pôjde dole, konkurencia ja ťažká. Ešte by to chcelo vedieť kto u nás bude robiť servis a či je skutočne dobrý. Čo tak urobiť recenziu páni z redakcie???
Tak toto je môj favorit... konečne Xperia s dual core...celkom meškajú, dúfajme že nástupca arcu :)
» ToxiD: Tak toto je môj favorit... konečne Xperia s dual core...celkom meškajú, dúfajme že nástupca arcu :)
kôli tomu meškaju lebo maju zmluvu z qualcomm firmou na čip sety a ked robili generáciu 2011 tak ešte ten dual-core procak nebol k dispozicii..