reklama
Diskusia k článku
10/1/2012
Windows Firefox
Niekoľko doplnení a upresnení...

batéria má kapacitu 1750mAH...

Xperia S NEPODPORUJE microSD karty...

Predná kamera nieje VGA ale 1,3Mpx s 720p HD video nahrávaním...

Hlavný foťák je 12Mpx ExmorR s FULL HD videom pri 30fps...

Displej má 342PPI !!!

Poprosím skúste opraviť,doplniť..:)
--
LG OPTIMUS L9
10/1/2012
Windows Firefox
Inak ten displej musí byť nádherný pri jeho superjemnosti 342PPI čo je viac ako má LG displej v iPhone...:)
--
LG OPTIMUS L9
10/1/2012
Windows Firefox
veľmi pekný dizajn aj výbava - už len kapacita batérie, cena a máme "vymalovano"
--
I ♥ myself
10/1/2012
Apple Chrome
no neviem, na stranke pise vyrobca Memory card slot: 32 GB, Internal phone storage: 1 to 1.5 GB . Ale na ofic. blogu SE pise 32 GB Flash storage. Este pozistujem. Pravdepodobne bude mat 1-1,5 GB ROM a 32 GB Flash pamate.
10/1/2012
Windows Firefox
Ak toto bude za slusnu cenu vymenim to aj za moj Galaxy NOTE :) paci sa mi to!
10/1/2012
Windows Internet Explorer
lubi sa mi tento model od sony, vyzera to tak ze chce tymto modelom zautocit na vlajkove lode konkurentov a ja mu v tom drzim palce nech mu to vyde
10/1/2012
Windows Chrome
toto uz nieje xperia a nema pravo saa tak volat je to šunt od SONY xperia su tylefony od Sony Ericsson
10/1/2012
Windows Firefox
sobrancan16: pokial nevies sony ide alebo uz odkupilo podiel Ericssonu a bude pouzivat svoje logo SONY uz len kedze cela ftrma bude patrit Sony a Ericsson nema ziadny podiel vo firme
10/1/2012
Windows Chrome
ale na zadnej stene neje typicke logo Xperia ani SE a to my bude chybat
10/1/2012
iPhone iPhone
Chceš mi povedať že nevidíš na zadnom kryte zelené logo a takisto Xperia?
--
iPhone 5 16GB white
10/1/2012
Windows Chrome
toto vidim ale Sony Ericsson nevidim
11/1/2012
Windows Firefox
podla white paperu ma 32 GB eMMC a aby sa nezabudlo bateria je vstavana
11/1/2012
Apple Mozilla
Xperia ion ma slot na microSD
Xperia S iba vstavanu pamat.
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
11/1/2012
Windows Chrome
fiktivny... pripadne sci-fi :D
13/1/2012
Windows Chrome
» sobrancan16: toto vidim ale Sony Ericsson nevidim
ja nechcem sony!!!!!ja chcem sony ericsson!!!!!! to rozdelenie sa mi vôbec nepáči.... a ked sa pozeram na to demo o xperii S ...hrôza!!!!! ja chcem sony ericsson!!!!!
13/1/2012
Windows Chrome
» People: fiktivny... pripadne sci-fi :D
ale tento foon je na xperiu DELO celý samsung môže isť do prde** :D :D teda ešte sa uvidí jaké budu novinky od ostatných výrobcou
15/1/2012
Windows Chrome
zatiaľ je cena asi 576 eu, nie je až také zlé ale aj tak verím, že pôjde dole, konkurencia ja ťažká. Ešte by to chcelo vedieť kto u nás bude robiť servis a či je skutočne dobrý. Čo tak urobiť recenziu páni z redakcie???
16/1/2012
Windows Chrome
Tak toto je môj favorit... konečne Xperia s dual core...celkom meškajú, dúfajme že nástupca arcu :)
21/1/2012
Windows Chrome
» ToxiD: Tak toto je môj favorit... konečne Xperia s dual core...celkom meškajú, dúfajme že nástupca arcu :)
kôli tomu meškaju lebo maju zmluvu z qualcomm firmou na čip sety a ked robili generáciu 2011 tak ešte ten dual-core procak nebol k dispozicii..
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188