funkcie pekne HW pekný a
ale k čomu ? 90% prostých ludi tomu aj tak nechápe a tých paru geekov čo sa bude hrať ,ty sa hraju zo všetkým
nakoniec rozmery ? hrooza kde to dám v lete do rupsaku?
a dalšie ,ťamťung nema vobec žiadny štýl alebo poriadneho dizjnéra,hm
to harandt: Ano ano ma to adreno 220. No ja neviem doterajsi WP sa mi vobec ale vobec nepaci, tak neviem ci by WP8 mohla priniest nieco prevratne, uvidime. Ale podla mna je urcite ANDROID najlepsi OS pre mobily. To je moj nazor.
no ved to je vec vkusu ale ver tomu ze WP8 bude velmi podobe Windowsu 8 v pc a notebookoch :) a mne sa zase wp7 paci ale na androide ma velmi provokuje to ze napr samsung se.ie na aktualizacie napr samsung galaxy s by mohol dostat ics nie???jednoducho kupim si nieco naj a onedlho ziadne aktualizacie :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
» zune85: funkcie pekne HW pekný a
ale k čomu ? 90% prostých ludi tomu aj tak nechápe a tých paru geekov čo sa bude hrať ,ty sa hraju zo všetkým
nakoniec rozmery ? hrooza kde to dám v lete do rupsaku?
a dalšie ,ťamťung nema vobec žiadny štýl alebo poriadneho dizjnéra,hm
no tak niedke som cital ze nechceli porusovat patenty od apple preto nema podobny dizajn ako galaxy s2 a aj na s2 boli hranate ikonky ako na iphonoch a tu uz vraj nebudu jednoducho nechceli porusovat dalsie patenty
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Zdravym vas fonysti.Chcem len reagovať na nazor zune85 vlastnim SGSII a mozem potvrdiť len jedno,že som mal symbian asi 8rokov ale ako som objavil Android ako taký nepoužívam už nič iné ani by som si na ovladanie na symbianoch ani nespomenul.Ak porovnam moj Asus s mobilom SGSII chýba mu už len dvd mechanika a Asus možem kludne predať.Ani ja si nepotrpím na dizajne ale to čo robý Samsung posledných 5 rokov nemá konkurenciu a to je poctatné.A to mám prosím pekne už 49 rokov.A ja len tolko.
Zdravým všetkých dnes som bol svedkom ako v Poluse v Samsung Galerii vyvesovali leták na začiatok predaja SGS3 a to od 4.6.2012 a cena bude 599eur.Som len zvedavý či to zvládnu lebo mobil sa len predobjednať.A ja len tolko.