reklama
Diskusia k článku
3/5/2012
Windows Chrome
not a big deal..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
3/5/2012
Windows Chrome
Suboj titanov... Samsung vss HTC... ktorý zvíťazí?
3/5/2012
Windows Chrome
..no neviem, nejako lacno na mna posobi, dizajn SII sa mi pacil omnoho viac, skoda.. aj ked parametre ma super, ten dizajn odsrali, evidentne je odvodeny z toho oskliveho Nexusu.. a aj fotak sklamal kus, avizovanych 12mpix sa scvrklo na 8 a este ktovie aky to ma procak v sebe,ci je aspon 4-jadrak..chybaju info..takze ak viete poprosim doplnit, bateria celkom slusny standard a vykon..pod 2000mAh by dnesne dotykace ani nemali ist...
3/5/2012
Windows Firefox
64GB vnútorná + 64 mSDXC - celkem slušnej oddíl :))
škoda že nemá samostatné microHDMI, ale cez USB (MHL)
uvidíme čo povie výdrž, no Razr Maxx to nebude..
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
3/5/2012
Windows Firefox
Tak premna sklamanie,mam S2 po prechode z K810i,pred S2 som vyskusal Ace,S plus..a uz to bol rozdiel,s S2 som spokojny az na tu bateriu..fotky robi prekvapivo velmi slusne a som si povedal ze ak do S3 daju 12mpx tak porozmyslam..nakolko je dobre mat mobil s dobrym fotkaom vo vrecku stale po ruke a vyuzit uz aj na dovolenku,ale fotak nepotesil zostal pri osmicke,malicko lepsia bateria,vacsi displej..inac nic tam naviac dobreho nevidim...nemala to byt S3 ale skor nieco ako S2 plus..dizajn ma tiez sklamal..vratil sa akoby o par rokov dozadu ked SG zacal robit taketo okruhle dizajny a skarede plasty,takze zostavam pri S2...note je prilis velky do ruky....
3/5/2012
Windows Chrome
zas sa len nebudem vediet viac rozhodnut ktory si vybrat...kedze od kazdej znacky ma kazdy nieco to naj...fotak vyhrava xperia S jednoznacne , bateriou zase motorola Droid Razer Maxx ,samsung galaxy s3 displejom a najnovsimi vymozenostami a technologiami.. htc one X zase salenym procakom,ale o to nenormalnejsou cenou, ale prichodom galaxy S3ky jeho cena pojde hadam o nieco nadol.. a potom su tu novinky este od LG Optimus true HD(ktory je prave dizajnovo veeelmi podobny galaxy S3ke) a trochu hranatejsi optimus 4xHD, takze bude to tazke s vyberom noveho mobilu z tychto vsetkych,tohto roku niet vyrazneho lidra ktory by vycnieval nad vsetkymi ako min roku galaxy S2..
3/5/2012
Windows Firefox
to stn32: procesor bol viscmenej známy - quadcore Samsung Exynos 4412 (1 400 MHz) architektura ARMv7, GPU ARM Mali-400 MP..

dizajn je v pohode :) na ofiko obrazkoch, mozno trochu oblejší na môj vkus. a co mate s tými 12mpx, je len dobre ze ma 8mpx
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
3/5/2012
Windows Chrome
Samsung práve u mna potvrdil to, že robí najškaredšie smartfóny. Samozrejme po Nokii
--
HTC Evo 3D
3/5/2012
Windows Chrome
super vdaka, esteze tam je quadcore.. ten fotak mi az tak nevadi, nahananie sa za MPix a najma u mobilov je dost onicom ,8mpix na mobil mi bohate staci.. skor ma nasral ten dizajn, no co uz..je to otazkou zvyku, no vlajkova lod a topmobil na trhu by mal mat dostojny aj vonkajsi vzhlad,proste tie oble hrany mi k topmodelu medzi mobilmi nejdu..mali nechat dizajn galaxy s2 alebo tento ktory koloval po nete pribl vo februari este,toto by bol dostojny nastupca aj dizajnovo: http://mobilmania.azet.sk/ShowArticleImages.aspx?id_file=430964455&article=1127429 skoda, do poslednej chvile som dufal ze bude takto nejako vyzerat..pekny bezramovy dizajn bez spodneho tlacidla, nerozumiem preco tento dizajn nenechali,mal by zaruceny uspech..
4/5/2012
Windows Chrome
Najkrajsí zostáva SII,SIII je podla mna skaredy telefón,ale je to iba moj nazor.
4/5/2012
Windows Firefox
64GB napevno, 64GB SD karta... možete si sťahovať tony a tony p0rna, a telefón sa vám bude spúšťať 2 hodiny takisto kým vám nabehne nejaká galéria tak sa ten telefón roztaví. Čakal som fakt viac, myslím že nie som sám. Rozhodoval som sa medzi S3 a oneX ale parametrovo sú dosť "rovnaké". Sense je podľa mňa največší plus, to by musela táto sivá myšička dať na quadrante aspoň 10k aby som ju bral. hawk
4/5/2012
Windows Firefox
jasne SIII je pomalá šunka :))
One X je na tom horšie ako One S..
S3 dal na Quadrante "len" 5642 a je momentálne najvýkonnejší smart. V prehliadaní webu jasne dominuje (169811)

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_flexes_muscles_on_benchmarks-news-4201.php
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188