reklama
Diskusia k článku
30/4/2012
Windows Opera
úha Sony sa prekonáva :) Moc pekný mobil so všetkým čo treba. 1GB ram treba, pretože ja mám 512MB ram a nestačí. Plus 16GB rom ktoré sa ešte daju rozšíriť pam. kartou. A dvojjadro určite stačí 4 vobec neni treba.
--
HTC Evo 3D
30/4/2012
unknown Opera Mini
jeden z mojich favoritov + razr maxx + uvidim čo za "šunku" predstavi o 3 dni samsung :))
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
1/5/2012
Windows Chrome
No konečne od Sony niečo poriadne. Oproti konkurencii dokázali, že dá sa použiť aj karta. Keďže Sony uplatňuje reálnu cenovú politiku na rozdiel od nenažratého Appla a v podstate aj HTC, dá sa veriť, že cena bude prijateľná
7/5/2012
Windows Chrome
ivica: Mas pravdu aj s tym htc- su drahi, ale Htc evo 3d, pekna cena, najlepsia. Netusim preco je tak lacny, stale mi nikto nedokazal odpovedat. Nevadi, ja ho mam uz 2 mesiace a vobec nelutujem
14/5/2012
Windows Chrome
co hovorite na tuto novinku? Som vazne zvedavy aky bude mat kazivy display ten ION.
10/6/2012
Windows Chrome
sony robí dobrý krok že do telefonou nedava tegru 3 (4 jadro) lebo by to žralo jak hovado a naviše toto dvojjadro tam bohato stačí
9/8/2012
Android Android
to mental.disease:
gratulujem Tibor
ta 64 to je aky class ?
po zadani *#*#7378423#*#* do dialeru
v servisnom menu mas rooting status bootloader unlock ?
(screen z manzelkinej soly http://goo.gl/vHKJS )
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
15/8/2012
Windows Firefox
Dík. Bootloader unlocked. 64GB Class 10 (pomalšiu bych nebral) ;-)
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
15/8/2012
iPhone iPhone
Odkiaľ máš Xperiu Ion? A tá karta ťa na koľko vyšla? Koľko máš využitých z tých 80 GB?
--
iPhone 5 16GB white
15/8/2012
Windows Firefox
z dalekého východu :)
karta 60€, ale je často nedostupná, ak by som bol trpezlivý aj do 50€, ale nevydržal som :)
využitých zatial, cca 30GB..
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188