reklama
...
17/7/2010
Ahoj dostal som tento mobil a mam problemy.

1. Neviem do neho stiahnut skype.

2. Neviem sa odhlasit z Gmail

3. Vydrzi 8 hodin a potom je kaput.

Prosim pomoc
17/7/2010
1. z Marketu
2. naco by si sa odhlasoval?
3. ked sa snim vela hras,je to normalne.Telefon s androidom v podstate vydrzi tak den-dva pri striedmom pouzivani.dan za velky dotykovy displej,neustale pripojenie na internet..
17/7/2010
Dakujem a nevies kde v tom markete ten skype najdem ? Neni tam .
17/7/2010
Skus toto: http://www.androlib.com/android.application.com-skype-android-lite-Cqi.aspx
Pripadne Nimbuzz: http://cz.androlib.com/android.application.com-nimbuzz-qmBE.aspx
Alebo Fring: http://cz.androlib.com/android.application.com-fring-xmnt.aspx
Uvidis, co ti bude najviac vyhovovat.Na instalovanie rovno do mobilu oskenuj QR kod.Ten ti najde aplikaciu na webe a rovno nainstaluje.Na oskenovanie budes potrebovat aplikaciu Barcode Scaner.Na Markete ju urcite najdes.
17/7/2010
Ok mam Nimbuzz a ako mam volat ?
17/7/2010
Skus si najskor o tom nieco zistit napr. na Google.Pokial nemas ani tusenie,ako to funguje,dobry zaciatok je skusit najskor nieco najst sam a ked naozaj nebudes vediet ako na to,ozvi sa este raz.;)
21/7/2010
ako sa prosimvas dostanem ku kontaktom na SIM karte? :D
nejak mi ich tam nechce ukazat...
+nejde mi ani jedna aplikacia na skenovanie QR kodu... cim to moze byt? Aplikaciu len spusti a potom hned vypne...
//kontakty som uz vyriesil a aj ciastocne ten QR kod... zeby nekompatibilita?
24/7/2010
Windows Opera
Ma dotaz:stiahol a nainstaloval som 3 widgety,ohladne pocasia,jeden ani neviem kde je,dalsi i po kliknuti ukaze iba informacie o software,a posledny zas okno s nastaveniami,ale na homescreene,ani medzi aplikaciami neviem otvorit obrazovku,s casom,datumom,lokaciou,pocasim,a proste s tymi vecami.Neviete niekto poradit kde robim chybu?Vopred srdecne dakujem za pomoc,odpoved.

--
Takže asi tak...
24/7/2010
Windows Opera
bolo by dobre keby si napisal ktore widgety... ja pouzivam Beautiful widgets - Beautiful Smaller Home.
Na plochu ich pridas tak, ze podrzis prst na volnej ploche, objavi sa ti ponuka, vyberies Androidne doplnky a tam najdes dany widget... potom si uz len nastavis mesto, format casu, cas obnovenia, pripadne skin a hotovo...
24/7/2010
Windows Opera
No,takto,stahovali sme to z Marketu na kamosovom Bostone,takze uz tu teraz nieje,aj na plochu sme dali ikonky,ale funguju tak ako som popisal v svojom predoslom prispevku,teda nespravne...

--
Takže asi tak...
25/7/2010
Windows Opera
Ahojte, potrebujem pomoc! Skusim to popisat zrozumitelne: Mam Orange Boston, a dnes som si pomyslel ze si tam dam android 2.1. tak som dal do google orange boston android 2.1 a stiahol som si toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=705027&page=2 posledny prispevok. som to stiahol z toho linku ,nainstaloval a potom som pripojil fon k pc a dal instal. mi to automaticky suplo 2.1. hned ma zarazilo ked som mal jazyk cinstinu alebo co..nasiel som potom kde sa to meni a je tam len anglictina. dal som ju, a pak ze si idem stiahnut veci z marketu. a market ikona nikde ako som mal pri 1.6 z orange. a nejde mi ani stiahnut opera mini ani facebook. da sa dat nejako nastpat ta 1.6 z orange alebo tuto verziu nejako opravit alebo som to uz uplne dodrbal. Dakujem Vam pekne za pomoc a viem ze som spravil urychlene kroky a ted asi za moju debilitu som dodrbal neco.
25/7/2010
Windows Opera
Amadeo: nejak som nepochopil ze ako to nefunguje... ten widget na ploche je a len po kliknuti nanho neukazuje predpoved ale spravi nieco ine? alebo ako?

psenko: spat to tam uz asi nedas... inak bolo tam aj pisane ze tam nie je market... aspon aj som sa to niekde docital ze to tam este chyba... (cez prelozenu stranku googlom :D )
Ale skus tam tie aplikacie nainstalovat z SD karty cez prieskumnik, alebo si najprv nainstaluj astro (ale aj tak ten tiez budes musiet cez prieskumnik :lol: )
Netusim ci sa to da nejako "vybrat" klasicky brandovany android z fonu a potom ho nainstalovat spat... na xda nieco o tom bolo pisane ale to som len tak letmo postrehol... (tusim tam bol len link kde o tom bolo pisane :D )

A inak funguje vsetko normalne?
25/7/2010
Windows Opera
ach jaj, ja som debil :X no a cez ten prieskumnik to ako co a kde? je tu niekde navod nato? ale inac ostatne co som skusal mi ide. ale neda sa nic nainstalovat. :(
25/7/2010
Windows Opera
naco navod? Ved ides normalne Menu a tam otvoris Prieskumnik (neviem ako to bude po ENG) a cezen najdes aplikaciu... mne to ponukne normalne nainstalovat :)
25/7/2010
Windows Opera
no tak to vyzera ze ani ten prieskumnik nemam. idem ten mob vyhodit z okna :D
25/7/2010
Windows Opera
odkupim za par drobnych :lol: alebo idem chytat dole :lol: :badgrin:
asi budes musiet pockat kym vyjde ta normalna full verzia...
25/7/2010
Windows Opera
predam nejakemu ciganovi za 200ecok :D , ale teraz vazne ak ma niekto riesenie tak mi pls poradte .dakujem!
26/7/2010
Windows Opera
vyriesil som to s tym marketom. aplikacie si stahujem rovno cez prehliadac do mobilu napr odtialto: http://www.androidfreeware.org/ ... alebo aj z inych stranok. staci aby instalacka mala koncovku .apk
takze ak chcete na orange boston 2.1 tak si to nainstalujte z toho linku co som sem vyssie nalinkoval, vsetko ide len ten market tam nie je, ale uz to je vybavene :P
4/8/2010
Windows Opera
Ahojte. Potrebujem radu. Uz asi dva tyzdne bojujem s problemom dlheho startu telefonu. Po zapnuti telefonu system nabehne, ale aplikacie, ktore sa maju spustat pri starte, sa zacnu spustat asi po 10 minutach. Dovtedy nie je mozne ani telefonovat, prijimat ci posielat SMS-ky. Telefon nie je zamrznuty, ale ked chcem napr. vytocit cislo a zavolat nan, vrati ma to vzdy do zakl. obrazovky. Ked som si skusal poslat SMS-ku, tiez ju posle az po 10 minutach. Mam tam dost aplikacii od zaciatku, ale toto mi zacalo robit asi po tyzdni. Nestretol sa s tym uz niekto? Po spusteni systemu mam volnych cca 81 Mb, po tych 10 minutach cca 48 Mb. Dik za pripadne rady.
4/8/2010
Windows Opera
Skus porozmyslat,co si take instaloval,kym to zacalo blbnut.Inak rada je klasicka.Obnovit tovarenske nastavenia.Predtym zalohovat data,ale aplikacie instalovat nanovo s odstupom,aby si prisiel na to,ci niektora nie je na vine.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188