Séria Honor Magic3 je odolná aj vďaka nanokryštalickej úprave

Nové smartfóny radu Magic3 sa vám len tak ľahko nerozbijú. Prichádzajú s certifikátom IP54 a IP68, najvyšší rad aj s keramickým telom, a elegantne zakriveným, ale napriek tomu super odolným displejom.

Nedávno uvedená trojica smartfónov Honor Magic3 (základné info), Magic3 Pro (základné info) a Magic3 Pro+ (základné info) priniesli pútavý dizajn s 89-stupňovým zakrivením OLED displeja. Dva vyššie modely spĺňajú certifikáciu IP68 s odolnosťou proti vode a prachu, vrátane ochrany pri ponorení až do 1,5 m po dobu 30 minút. Základný Magic3 ponúka IP54, takže mu neuškodí ošplechnutie vodou, napríklad dážď. 

Výrazne zakrivený displej trojice modelov je vyrobený zahrievaním a ohýbaním vysoko odolnej zliatiny skla pri veľmi vysokých teplotách, až 1600° C. Výsledkom je oveľa čistejšie sklo s veľmi stabilnou štruktúrou. 

Magic3 Pro+ navyše láka keramickým telom s nano kryštalickou ochrannou vrstvou a vďaka týmto nanokryštalickým materiálom je tak oveľa odolnejšia pri akomkoľvek páde. Precízne namiešaný mix skleneného púdru, sedem dní spekanie, 54 procedúr, to je celkom 23 dní, počas ktorých sa vytvorí každý vysoko odolný nano kryštalicko-keramický kus chrbta nového Magic3 Pro +. 

Diamantové rezáky s veľmi vysokou presnosťou potom už len dokreslia dokonalé línie a nasleduje laserové gravírovanie s presnosťou 20 mikrónov. Celý proces výroby si môžete pozrieť vo videu.

Dostupnosť ani cenu na slovenskom trhu ale stále nepoznáme. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu