Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Videorecenzia najnovšieho top modelu série Galaxy Note s vylepšeným dotykovým perom S Pen, zaobleným 6,9'' WQHD+ displejom a výborným fotoaparátom.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G patrí k tomu najlepšiemu, čo si aktuálne môžete od Samsungu kúpiť. Ako názov napovedá, novinka dokáže pracovať aj v sieti piatej generácie, a tak je pripravená na budúce využitie 5G aj u nás. 

Väčší z dvojice tohtoroočných zástupcov Galaxy Note 20 ponúka 6,9-palcový zaoblený displej s jemným rozlíšením, 120 Hz obnovovacou frekvenciou a ochranným sklíčkom Gorilla Glass siedmej generácie. 

Výkonný čipset Exynos 990 dopĺňa 12 GB operačná pamäť RAM  a 512 GB úložisko. Lákladlom je zostava zadných fotoaparátov s hlavným 108 Mpix snímačom s optickou stabilizáciou obrazu a nahrávaním videí až v 8K rozlíšení. OIS nechýba ani 12 Mpix teleobjektívu. Rovnaké rozlíšenie dostal aj širokouhlý fotoaparát. 

V režime Pro Video sa môžete hrať s ostrením, nahrávaním zvuku, expozičnými hodnotami, svetlom, zoomom aj natáčaním frekvenciou 120 snímok za sekundu v rozlíšení Full HD. Batéria so 4500 mAh kapacitou podporuje rýchle 25 W aj 15 W bezdrôtové nabíjanie. 

Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Podrobnejšie skúsenosti z testovania sa dozviete z Richardovej videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu