Heineken navrhol unikátny herný počítač so zabudovanou chladničkou na pivo

Spojenie herného počítača s chladničkou na pivo je zrejme snom mnohých hráčov. Heineken si to uvedomil a navrhol vlastný stroj s unikátnym systémom chladenia, ktorý okrem hardvéru dokonale vychladí aj vaše pivo.

Známy pivovar Heineken aktuálne zaujal celý internet tým, že predstavil TH3 G4M1NG FR1DG3. Ide unikátny herný počítač so zabudovanou chladničkou na pivo. Tá funguje ako inovatívny systém chladenia, ktorý okrem hardvéru vo vnútri vychladí aj fľaše piva. Hráči si tak budú môcť vychutnať obľúbený nápoj počas hrania pohodlne, rovno zo svojho počítača. 

Teda za predpokladu, že by TH3 G4M1NG FR1DG3 určený na komerčný predaj. Aktuálne však ide len o súčasť marketingovej kampane Not All Nights Out are Out spustenej v marci tohto roka. Je zameraná na to, aby apelovala na dôležitosť socializácie, ktorá v hráčskej komunite niekedy chýba. 

Heineken sa počas kampane spojil s marketingovou agentúrou Le Pub Brasil, ktorá spolupracovala s odborníkmi v hernej komunite. Celý tím totiž potreboval skonštruovať unikátny systém, ktorý dokonale prepojí počítač s chladničkou na pivo. V útrobách TH3 G4M1NG FR1DG3 nájdeme procesor AMD Ryzen 7, grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1650 V2 OC, 16 GB RAM a 1 TB SSD úložisko.

Novinka však nebude určená na predaj v obchodoch, ale niekoľko hráčov sa k nej predsa len dostane. TH3 G4M1NG FR1DG bude totiž k dispozícii v limitovanom počte a hráči ho môžu získať počas špeciálnych akcií aj súťaží. Jeden Heineken venoval brazílskemu streamerovi Gaulesovi, ktorý ním odmení niekoho zo svojich sledujúcich. Ďalšie kusy budú k dispozícii na slávnostnom turnaji v League of Legends a tešiť sa z nich bude víťazný tím. 

Zdroj: marketingdive.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu