Asus ZenFone Selfie: 5,5’’ Full HD displej a 13 Mpix predná kamera

Na práve prebiehajúcom technologickom veľtrhu Computex 2015 bol uvedený nový android zameraný na fanúšikov autoportrétov. Obidve kamery, predná i zadná, ponúknu 13-megapixelové rozlíšenie.

Boom selfie telefónov neutícha, práve naopak. Dosvedčuje to nový prísrastok do portfólia Asusu, ktorý predstavil svoj Asus ZenFone Selfie - tabletofón s 13-megapixelovu prednou kamerou, ktorá je so svojim 88° zorným poľom vhodná aj na snímanie skupinových autoportrétov.

Zvyšná hardvérová výbava je takmer rovnaká ako pri Asus ZenFone 2, zmenil sa však procesor, v novinke nájdeme čipset Qualcomm Snapdragon 615, podľa verzie buď 2 GB alebo až 4 GB RAM, 16, 32 alebo 64 GB vnútornú pamäť a 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením pokrytý odolným sklíčkom Gorilla Glass, tentoraz štvrtej generácie. Zadný fotoaparát dostal rovnaké 13-megapixelové rozlíšenie ako predná kamera, nechýba dvojfarebný LED blesk, automatické zaostrovanie a clonové číslo f/2.0.

Či a za koľko sa tento model dostane aj do Európy nie je zatiaľ isté.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

funboy 01.06.2015 - 21:15

podla gsmareny si dovolim a trufam povedat ze pride aj k nam takmer naisto.. podla udavanych lte frekvencii global verzia ma mat vsetky nase pasma.. http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_selfie_zd551kl-7261.php cize je to jasne bude aj u nas v sk distribucii aj ked to este mozno nie je oficialne.. je to taka obdoba htc desire eye ci sony xperia C4(to budu zaroven aj jeho priami konkurenti) ..ale zeby nejak oslnil po stranke vykonu to sa neda velmi povedat..ano fotak vpredu bude o dost lepsi oproti zenfone 2, no ubrali na vykone a fon tym padom defacto spadol vykonnostne do strednej triedy a uz podla farebnych variant sa da predpokladat ze bude skor urceny zenskemu publiku :) ovela zaujimavejsi vsak je zenfone zoom s fotakom s optickou stabilizaciou a 3x optickym zoomom..toto vyzera na ovela vacsiu pecku a paradny cool fotomobil!uz by mal byt v predaji no na pocudovanie este nikde v eshopoch v ponuke nie je-podobne ako vibe X2 pro od lenova obe fony uz mali byt davno na trhu.. http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_zoom_zx550-6918.php

Tina16213.12.2015 - 20:09 Trvalý odkaz

Viete mi niekto poradiť ako si môžem zmeniť profil z nevyrušovať? V nastaveniach to vôbec nemôžem nájsť,takže ak mi niekto volá idú mi len vibrácie

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne13.12.2015 - 23:29 Trvalý odkaz

Pridaj hlasitost zvuku tlacidlami.

Celá diskusia 3 príspevky