Sygic pridáva do navigácie pre iOS TripAdvisor, Viator a Foursquare

Posledná aktualizácia obľúbenej offline navigácie pridáva nové možnosti vyhľadávania. Aplikácie odteraz obsahuje množstvo recenzií a odporúčaní zo známych portálov pre cestovateľov, objednať si môžete aj vstupenky na prehliadku či rezervovať ubytovanie.

Vďaka spolupráci so spoločnosťou Viator ponúka Sygic svojim používateľom priamy prístup k širokej ponuke turistických prehliadok, akcií, atrakcií, exkurzií a podujatí vo viac než 1 500 destináciách. Priamo v aplikácii si jednoducho zarezervujete aj lístky na vybranú turistickú prehliadku alebo podujatie.

Nové krajiny a miesta môžete spoznávať aj vďaka informáciám od cestovateľov na portáloch TripAdvisor a Foursquare. V aplikácii sa zobrazí hodnotenie hotelov, barov, reštaurácií a všetkých bodov záujmov podľa počtu hviezdičiek spolu so zdrojom hodnotenia.

Link na stiahnutie: App Store

Aktuálne prebiaha na navigáciu Sygic cenovo zvýhodnená akcia. Pri zakúpení troch produktov spolu (navigácia + Head-up Display + Dashcam) ušetríte 30 eur a za všetky tri položky zaplatíte 39,99 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu