LTE sieť Orangeu pribudla v štyroch nových lokalitách

Len prednedávnom operátor informoval o rozšírení pokrytia svojej LTE siete do ďalších lokalít a už tu máme nové upozornenie. Rýchle 4G dáta sú k dispozícii už aj v Sládkovičove, Veľkom Šariši, Čadci a v Malej Mači.

LTE sieť Orangeu je tak už dostupná celkovo v 43 mestách a 17 obciach, čo predstavuje 37,1 % populácie.

ikona

Orange: LTE bez poplatku a dáta navyše. Prima a FunFón si počkajúOrange dnes spustil komerčnú prevádzku mobilnej siete 4. generácie, zatiaľ v troch mestách. Zvyšné budú postupne pribúdať. Paušálni zákazníci môžu v LTE sieti surfovať bez ďalších poplatkov a dostali aj dáta navyše. Niektoré programy až dvojnásobok pôvodného objemu.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

huje® 22.05.2015 - 13:39

Ako to, že Orange buduje? Veď rokovali o zdieľaní sietí s O2, ktoré ako dôvod aktuálneho sklzu a zmeny plánov na celý rok udáva tieto rokovania. A Orange si len tak buduje a buduje a buduje :-) A vôbec: pre koho to teraz tak rýchlo stavajú? Veď podľa O2 náš trh zatiaľ nie je na LTE pripravený ;-)

Lukáš Geci22.05.2015 - 13:50 Trvalý odkaz

O2 a Orange sa nedohodli tak buduju ďalej svoju sieť, ale O2 za ten čas ani jednu lokalitu nepridalo narozdiel od Orange, kde ich kľudne môžme spočítať na oboch rukách. Ja som chel prejsť k O2, ale len keby sa dohodli, tak nakoniec ides späť k Orange

R S22.05.2015 - 14:28 Trvalý odkaz

Fandím Orange SK, len tak ďalej, pokrytie Slovenska či už 2G/3G sieťou majú naj a teraz LTE budujú.

Celá diskusia 3 príspevky