Na jeden záber: Lenovo P90

Po kompletnej recenzii vám prinášame aj krátky video pohľad na 5,5-palcový android s kvalitným Full HD displejom,13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a 4 000 mAh batériou.

Lenovo P90, ktorý využíva kombináciu výkonného štvorjadrového 64-bitového procesora s frekvenciou 1,83 GHz a vysokokapacitnej 4 000 mAh batérie sa pýši aj 5,5-palcovým displejom s Full HD rozlíšením, 13-megapixelovým zadným fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu a 5 Mpix prednou kamerou.

ikona

Lenovo P90 - jednosimkáč lákajúci na displej a batériuRecenzia 5,5'' androidu s Full HD displejom, 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou, 2 GB RAM a 4 000 mAh batériou a procesorom Intel Atom.

2 GB operačná pamäť RAM sa stáva v tomto segmente už štandardom. Vnútorná 32 GB kapacita telefónu sa microSD kartami rozšíriť nedá, menej náročnému používateľovi však bude stačiť. Smartfón láka aj na podporu LTE sietí a funkciu rýchleho nabíjania. Vstavanou 4 000 mAh batériou dokážete cez microUSB s funkciou OTG nabiť aj iné mobilné zariadenia. Vo výbave nechýba HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1 ani FM rádio.

Na jeden záber: Lenovo P90

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu