Alcatel Onetouch Pixi 3 (3.5) s Firefox OS na Slovensku

Na slovenskom trhu sa začal predávať 3,5-palcový low-end s podporou pre dve SIM karty a operačným systémom Firefox. Určený je hlavne nenáročným používateľom alebo deťom.

Alcatel Onetouch Pixi 3 (3.5) bol predstavený na januárovej výstave CES 2015. Aj keď prvé informácie z prostredia Alcatelu hovorili, že na Slovensku bude model Pixi 3 (3.5) dostupný len s Androidom, predsa len sa tu začne predávať aj smartfón, v ktorom beží menej známa platforma Firefox OS.

Najmenší zástupca radu Pixi 3 má kompaktné rozmery a nenáročnú hardvérovú výbavu. Displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou má HVGA rozlíšenie 320 x 480 bodov. Vo vnútri pracuje dvojjadrový 1 GHz procesor, len 256 MB operačná pamäť RAM a 512 MB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pixi 3 (3.5)Smartfón kompaktných rozmerov a s low-endovou výbavou ponúkne 3,5'' HVGA displej, len 512 MB RAM, OS Android, 2 Mpix fotoaparát a 1 150 mAh batériou.

Na fotografovanie a nahrávanie HVGA videí poslúži 2 Mpix fotoaparát bez automatického zaostrovania, LED blesk však nechýba. Prednú kameru ale nenájdeme. Vo výbave je uvedená podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 a 3,5 mm jack. Batéria disponuje kapacitou 1 300 mAh.

Telefón Alcatel Onetouch Pixi 3 (3.5) je dostupný v bielej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 49,90 eur.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu