Mobilná verzia Fony.sk je tu!

Aj napriek rastúcej popularite veľkých obrazoviek, ktoré dokážu pekne zobraziť klasickú verziu Fony.sk, neklesal váš záujem o mobilnú verziu. Dnes sme vám konečne vyhoveli.

Prečo tak neskoro? Lebo sme sa snažili roky robiť Fony.sk prehľadné, bez veľkých objektov, s rýchlym načítaním aj pri pomalom pripojení. Lebo sme si mysleli, že pre čitateľa nemôže byť problém priblížiť si stredný stĺpec s textom a čítať recenziu na prstami zväčšenom webe. Lebo žijeme z reklamy a keď ju tretina z vás neuvidí, tak nemáme príjem peňazí, ktorý je pre fungovanie Fony.sk nevyhnutný.

Ale náš tvrdohlavý postoj je jedna vec a snaha vyhovieť vám zase druhá. A tak sme sa konečne prekonali a možno, že aj tieto riadky už čítate na obrazovke vášho smartfónu v prehľadnejšej mobilnej verzii. Tú si váš internetový prehliadač zapamätá aj po ďalšom prihlásení. Ak chcete čítať naše články na tradičnej verzii webu, stačí na ňu prepnúť tlačidlom v spodnej časti. Na tabletoch a tabletofónoch odporúčame pprezerať tabletovú alternatívu.

Rovnako, ako na bežnej verzii Fony.sk, aj v mobilnej verzii ostávame verní obrázkom vo vysokom rozlíšení. Na Full HD obrazovkách to vyzerá lepšie, a na obrázky nemusíte klikať, stačí si ich priblížiť.

Tešíme sa na prvé postrehy, a ak náhodou objavíte nejakú chybu, spomeňte ju v diskusii pod týmto článkom. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Lumiak625 18.05.2015 - 15:25

Mobilná verzia je lepšia. Hlavne pri prihlasovaní je to lepšie. Ostatné mi nevadilo. Články som si priblížil, len prihlasovanie v hornom rohu bolo horšie na webovej verzii cez mobil. Chybu som na mobilnej verzii zatiaľ nezaznamenal.

Peto18.05.2015 - 15:59 Trvalý odkaz

Chýba mi tam hore prechod na fórum v mobilnej verzii.

janesbond118.05.2015 - 17:08 Trvalý odkaz

Mne viac vyhovuje desktop verzia, takže fičím naďalej na nej...Viac by ma potešila podpora tapatalku....
....inak s tým rýchlym načítaním stránky je to pravda.. fony.sk je na mojom fone jedna z najrýchlejších stránok aj po prečerpaní dát a následnom spomalení môjho mobilného internetu = pochvala :-)

tom4as18.05.2015 - 21:10 Trvalý odkaz

A nebude to tým, že Google už dlhšiu dobu podporuje optimalizáciu internetových stránok pre mobilné zariadenia a od 21. apríla tohto roku sa takéto stránky umiestnia vo výsledkoch vyhľadávania vyššie?

Manobb18.05.2015 - 21:29 Trvalý odkaz

re: tom4as
pravda bude niekde v strede ...
Google vsak prinútil viacero prevádzkovateľov zmeniť zmýšľanie ... a riešiť responzivne weby

Celá diskusia 35 príspevkov