Acer Liquid X2: tri SIM karty a 4 000 mAh batéria

Pred pár dňami sa v New Yorku konala tlačová konferencia, na ktorej Acer ukázal niekoľko nových produktov. Nás zaujal 5,5-palcový android na tri SIM karty a s výbornou výbavou.

Vyhotovením konštrukcie so skleneným povrchom sa nový Acer Liquid X2podobá, hlavne pri pohľade na zadnú stenu, na modelový rad Sony Xperia s dizajnom OmniBalance. Aj farebné verzie a umiestnenie fotoaparátu môže menej skúseného zákazníka pomýliť. Našťastie tu svieti logo Acer.

Aj keď bola novinka oficálne odprezentovaná, úplné a podrobné špecifikácie výrobca nezverejnil. Isté je, že bude mať 64-bitový osemjadorvý procesor, 5,5-palcový displej (očakáva sa Full HD rozlíšenie), dve 13-megapixelové kamery so sveteľnosťou f/1.8 (vpredu i vzadu a obidva fotoaparáty podporujú aj automatické zaostrovanie) a silnú 4 000 mAh batériu. Tá je popri náročnej hardvérovej výbave a trom slotom na SIM kartu nevyhnutná.

foto: engadget.com

Operačný systém pobeží vo verzii 5.0 Lollipop. Viac podorobností nie je zatiaľ k dispozícii, zvyšné špecifikácie budú známe pravdepodobne až pred uvedením na trh, čo má byť až neskôr v tomto roku.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 27.04.2015 - 19:01

Zaujímavý "nástupca" Liquid E700..

Nightmare28.04.2015 - 00:45 Trvalý odkaz

mozem zebat cely Acer...co tak tajna
Sony Xperia P2?so 4.200mAh baterkou by to slo...

Lenka Ivančíková28.04.2015 - 01:56 Trvalý odkaz

lebo su to zatial neoverene informacie a iba dohady. snazime sa podavat pravdive informacie a nie zavadzat citatela spekulaciami. to uz si mohol zistit. vela razy behaju po nete rozne "zarucene" info a potom sa zisti, ze je na tom pravdy len z polovice.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease28.04.2015 - 03:06 Trvalý odkaz

Niekedy sú informácie o pripravovaných modeloch dôveryhodné, blízko realite a chýbajú tu.

Ale Xperia P2? Tomu snáď nemôže veriť svojprávny jedinec. Zlepenec nejakého fanúšika. S totálne vymyslenými špecifikáciami :-))
Všetky stránky to preberajú ako ovce.
Pritom o Xperia C4, ktorý vyzerá byť hotový fon takmer nik nepíše.

Takže tentoraz palec hore pre Fony.sk, že to nezasierajú bulvárom.

Lenka Ivančíková28.04.2015 - 10:05 Trvalý odkaz

ano mental, no je to tym, ze radsej informujeme o oficialnych specifikaciach, aj ked viem, ze citatelia radi diskutuju o tom co by a keby bolo, a co vsetko tomu este chyba alebo aky to bude bomba model. :-D No radi by sme ostali odbornym a nie bulvarnym mediom. Aj ked obcas aj my sa venujeme modelu, ktory este nebol predstaveny, ale ma uz k tomu naozaj blizko a co to prezradil napriklad vyrobca videom, obrazkami...a podobne. :-)

Celá diskusia 7 príspevkov