Telekom: štartujú v pondelok predobjednávky na Apple Watch?

Na webe Telekomu je nová sekcia venovaná nositeľnému príslušenstvu, kde je jedna mikro stránka určená horúcej novinke od Apple. Prvé inteligentné hodinky sa majú začať predávať aj na Slovensku, no presný termín sme sa zatiaľ nedozvedeli.

Telekom však už na svojej stránke láka na inteligentné hodinky Apple Watch odpočítavaním času. Viac sa dozvieme v pondelok o 13-tej hodine, na kedy je pravdepodobne naplánovaný štart predobjednávok. Napovedá tomu text hypertextového odkazu na stránku.

ikona

Smart hodinky Apple Watch chcú prevalcovať konkurenciu O smart hodinkách Applu sa hovorilo už veľa a dlho, no vždy išlo len o fámy a špekulácie. Teraz sú však konečne tu, a dokonca v dvoch veľkostiach. Sú vodeodolné, zmerajú vám tep, spočítajú kalórie a môžete ich ovládať aj hlasom.

Viac sa dozvieme v pondelok a určite vás budemem informovať.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

funboy 29.04.2015 - 15:00

Viac sa dozvieme v pondelok o 13-tej hodine, na kedy je pravdepodobne naplánovaný štart predobjednávok. Napovedá tomu text hypertextového odkazu na stránku. Viac sa dozvieme v pondelok a určite vás budemem informovať. Je už streda 13:00 hod. a žiadne určite v informovaní sa nekoná. Tak ako to je?

Lenka Ivančíková29.04.2015 - 17:55 Trvalý odkaz

fonyboy, keby bolo o com, radi by sme informovali. no bohuzial zatial nemame nic nove. podla odpocitavania sme cakali nejaku akciu, nove info a podobne, ale nic.

Celá diskusia 4 príspevky