FunFón: zarob si na svoj kredit hrou Pištove vajcia

Operátor pripravil nielen pre svojich zákazníkov zábavnú hru pre Android a iOS, v ktorej ale práve iba zákazníci FunFónu môžu hrať o kredity a Xbox. Všetci ostatní si v nej vyskúšajú svoj postreh a zabavia sa.

Nová mobilná aplikácia Pištove vajcia je určená pre všetkých, ktorí si dlhý čas radi skrátia hraním hier na mobile. Hrať môže každý, no len FunFónsta môže hrať o kredity a konzolu Xbox.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Hra vychádza zo známej digitálnej klasiky dávnych čias, v ktorej vlk či zajac zbierali vajcia. Tu zbiera vajcia Pištova žena Oblina. Úlohou hráča je chytiť čo najväčší počet vajec, no do cesty sa mu pripletú aj “konkurenti” - modré bubliny a ružové telefóny.

Tie netreba zbierať, inak získate mínusové body. Naopak, malé sivé kostičky vám prinesú pár bodíkov navyše. Tempo padania vajíčok sa s dĺžkou hrania hry zvyšuje, a tak si tu vyskúšate svoj postreh.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Pištove vajcia si môžete bezplatne stiahnuť z Google Play alebo App Store. Po prvom spustení hry zadajú zákazníci FunFónu svoje telefónne číslo a v hre sa im budú objavovať rôzne bonusy, vďaka ktorým môžu aj niečo vyhrať. Zákazníci konkurenčných operátorov sa iba zabavia.

Diskusia k článku:

Lumiak625 23.04.2015 - 16:17

V hre vidno aj hlavné postavy managementu Orange...

Celá diskusia 4 príspevky