Xiaomi Mi4i má dostať jemný displej a silnú batériu

Na zajtra zvolalo Xiaomi do Indie tlačovú konferencii, na ktorej sa pravdepodobne dočkáme predstavenia nového modelu. Očakáva že, že pôjde o “lite” verziu aktuálnej vlajkovej lode Mi4.

Už niekoľko dní láka výrobca na svojej oficiánej stránke na Facebooku rôznymi obrázkami, ktoré majú povedať niečo viac o pripravovanej novinke. Podľa nich sa môžeme tešiť na telefón s kvalitnou konštrukciou z príjemných materiálov a menších rozmerov. Očakávame, že by sa výrobca mohol zmestiť do päťpalcovej veľkosti.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

ikona

Základné info: Xiaomi Mi4Novinka s 5-palcovým Full HD displejom, štvorjadrovým procesorom, 3 GB RAM, 13 Mpix fotoaparátom a Androidom 4.4 KitKat s nadstavbou MIUI v6 bude dostupná s viacerými zadnými krytmi.

Podľa uvedených renderov má ísť skôr o zariadenie primeraných rozmerov, ktoré ponúkne výbavu vlajkových lodí v menšom tele a napriek tomu aj silnú batériu. Na obraze Mony Lisy zasa vysvetľuje, že nie všetky rovnako veľké obrazovky sú aj rovnaké.

Špekuluje sa o 5-palcovom displeji s Full HD rozlíšením, osemjadrovom procesore, 2 GB operačnej pamäti a 13-megapixelovom fotoaparáte. Na zajtrajší výsledok tlačovej konferencie si radi počkáme.

Zdroj: facebook.com

Diskusia k článku:

funboy 22.04.2015 - 18:55

dalsi midend z ciny, s cenou tipujem okolo 200e konkurent cerstvo predstaveneho huawei P8 lite ci lenova P70.. s tym ze bude mat asi len pevny ulozny priestor bez moznosti sd ako to chodi u xiaomi,skoda.. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4i-7211.php

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne23.04.2015 - 10:54 Trvalý odkaz

som nan uprimne zvedavy, mozno to bude moj dalsi (jeden z dalsich) telefon .

marek23.04.2015 - 16:12 Trvalý odkaz

Nič extra podľa mňa :)

ondrakomous23.04.2015 - 18:15 Trvalý odkaz

wayne je posledni dobou pri penezich.

Celá diskusia 5 príspevkov