Na jeden záber: Harman Kardon Esquire Mini

Štýlový Bluetooth reproduktor so zabudovaným stojančekom, koženou zadnou stenou a šikovným putkom ponúka jednoduché ovládanie, výbornú hlasitosť i vyvážený zvuk.

Harman Kardon Esquire Mini je prenosný Bluetooth reproduktor s kvalitným spracovaním, ktorý ponúka výkon 2 x 4 W, dva 27 mm meniče a 2 000 mAh batériu, ktorú môžete využiť aj na nabíjanie druhého zariadenia, čo sa v núdzi určite hodí.

Rozmery 14 x 8 x 2,5 mm a hmotnosť 238 gramov sú veľmi prijateľné hodoty aj na časté prenášanie či cestovanie. Výdrž je pri polovičnej hlasitosti približne šesť hodín a i pri tejto hodnote je reprodukovaná hudba naozaj hlasná. Poteší aj vyvážený zvuk, no reprodukcia hĺbok je slabšia.

ikona

Harman Kardon Esquire Mini - tentoraz sa za značku oplatí zaplatiťRecenzia Bluetooth reproduktora s výbornou hlasitosťou, vyváženým zvukom a elegantným dizajnom, ktorým si aj nabijete svoj mobil.

Okrem použitia Bluetooth prepojíte reproduktor so smartfónom aj pomocou univerzálneho 3,5 mm audio konektora. O stavu batérie vás informuje päť LED diód v bočnej stene. Poteší aj praktický stojanček umiestnený v zadnej stene.

Na jeden záber: Harman Kardon Esquire Mini

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

dasilva 18.04.2015 - 00:27

Super, takto to má fungovať. Ja potrebujem info nie reklamu na operátorov. Vďaka za Vašu prácu.

Celá diskusia 1 príspevok