Chcete vidieť riaditeľa O2 ako maká v predajni? Príďte do Avionu

V rámci interného predkola hry "Zasadni na šéfovu stoličku“ dnes uvidíte pracovať v O2 predajni v bratislavskom OC Avion generálneho riaditeľa O2 Slovenko. Na jeden deň si vymenil miesto s výhercom zamestnaneckej súťaže. Hra je od dnešného dňa spustená už aj pre všetkých fanúšikov O2 a hrá sa o atraktívne ceny: smartfóny a tablety Sony Xperia. (aktualizované)

Kto by si to nechcel občas vymeniť miesto so svojim šéfom? Veď ten len sedí v peknej kancelárii, obskakuje ho fešná asistentka, popíja kávu a sem tam niečo podpíše. Zatiaľ čo vy musíte makať.

Úspešnú hru "Zasadni na šéfovu stoličku" spustilo O2 už druhýkrát a hlavnou cenou interného predkola bola práve možnosť vymeniť si s generálnym riaditeľom n a jeden deň svoju pozíciu. V internej (zamestnaneckej) hre zvíťazil predajca z predajne O2 v bratislavskom nákupnom centre Avion, a tak sa vám môže stať, že vás tam dnes bude obsluhovať sám generálny riaditeľ Martin Vlček.

Či si bude túto výmenu užívať zatiaľ nevieme, no pôjdeme to určite zistiť a pána generálneho potrápime nejakým veľkým a ťažko riešiteľným problémom.

Doplnené 16. 4. 17:00 hod.

Navštívili sme O2 predajňu v Avione, kde sme sa boli pozrieť, ako to pánu generálnemu ide a trošku ho aj vyspovedali. Podľa jeho slov ho táto práca baví, dokonca sa mu podarilo predať zákazníkom dva produkty, takže bol s jeho prácou spokojný aj vedúci predajne. Hravo si poradil s požiadavkami zákazníkov a zatiaľ sa nestretol s ničím neočakávaným.

Aj keď bol od rána na nohách a naplno sa venoval klientom, aj o tretej popoludní sršal humorom. Možno aj preto, lebo vedel, že o hodinu má “padla”. :-)

Hru však operátor opäť pripravil aj pre všetkých fanúšikov O2. Výhrou vám síce nebude šéfovská stolička, no hráte o atraktívne smartfóny a tablety Sony Xperia.

Prvá verzia hry “Zasadni na šéfovu stoličku” odštartovala v roku 2012 a zaznamenala na Facebooku fenomenálny úspech. Hra bola aktívna 21 dní a prihlásilo sa do nej viac než 24-tisíc hráčov, ktorí budovali vlastného mobilného operátora. Hráči poslali vyše 200-tisíc pozvánok do aplikácie a zanechali takmer 2-tisíc komentárov v diskusii pod aplikáciou.

Hra je pre všetkých, nielen pre tých, ktorí si myslia, že vybudovať mobilného operátora je ľahké, veď príspevkov o tom, ako a čo by urobili pre svojich zákazníkov oni, sú plné diskusie. Tu má každý šancu ukázať, čo vie.

Hra odštartovala dnes, 16. apríla, a jej ukončenie je naplánované na 14. mája 2015. Podmienkou účasti v hre je aktívne konto na sociálnej sieti Facebook. Do hry sa môžete zapojiť cez samostatnú aplikáciu v záložke Facebook stránky O2 SK.

Cieľom hry je získať čo najvyššie skóre, ktoré hra automaticky prepočítava z počtu zákazníkov, ich spokojnosti a sumy peňazí, ktoré operátor zarobil. Bude teda nutné strategicky a dobre riadiť vlastného imaginárneho mobilného operátora. Na začiatku majú hráči k dispozícii určitý počet jednotiek virtuálnej meny (kačička) a energie. Ďalší zisk môžu generovať za predávanie produktov zákazníkom, ktorých je možné získať pomocou reklamných kampaní.

Vyhodnocovanie prebieha na dennej aj týždennej báze, pričom za najvyššie celkové skóre dosiahnuté ku koncu trvania hry získa hráč hlavnú výhru. Hrá sa o skutočne atraktívne ceny:

- Hlavná výhra: 1x Sony Xperia Z3 a 1x Sony Xperia Z3 Compact Tablet

- Týždenná výhra: 4x Sony Xperia Z3 Compact

- Výhra žrebovania: 5x Sony Xperia Z3, 2x Sony Xperia Z3 Compact Tablet a 1x Sony Xperia Z3 Compact

Tak čo? Idete do toho?

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Lumiak625 16.04.2015 - 15:56

Ja som myslel, že v predajni bude makať Kellner. No Kellnera asi nevidel ani generálny šašo. Podľa Rusov neexistuje a od predaja Telefónicou sa O2 rúti do priepasti. Končím s O2 aj Tesco Mobile. Telekom je lepší a verím, že aj Swan bude lepší mobilný operátor. Tie hry sú smiešne. Generálny šašo by mal riešiť 4G, dátové balíky a 3G, ktorú majú najmenšiu bez HSPA+. 4G má väčšiu aj Swan.

dasilva16.04.2015 - 18:04 Trvalý odkaz

Som zákazníkom O2 ale toto si už so mňa robíte prdel. 6 čísel v rodine je neviazaných. To fakt chcete aby som išiel opat do Pomaranču? Na kačičky som sa hral keď som ešte ťahal káčera!

Bonyek@azet.sk17.04.2015 - 14:26 Trvalý odkaz

to je náhoda.!? že v tej súťaži zvíťazil predajca z predajne O2 v bratislavskom nákupnom centre
Avion. ;-)

galaxi18.04.2015 - 20:56 Trvalý odkaz

na pokazeneho korupcnika nemam chut

ondrakomous18.04.2015 - 21:37 Trvalý odkaz

hlavne nechodte do nakupniho centra, je to horsi jak pohreb. nejhorsi jsou vikendy, to prijedou decka z dediny na nakupy mobilu a grilovanych kurat!

Celá diskusia 5 príspevkov