LG G4 na uniknutých fotografiách?

Oficiálny debut novej vlajkovej lode LG sa blížia a s ním na internete pribúdajú stále nové informácie a údajné snímky pripravovaného top modelu. Posledné uniknuté fotografie vyzerajú naozaj dôveryhodne.

Zopár indícií už nedávno naznačil aj samotný výrobca, keď na oficiálnej pozvánke k eventu, ktorý sa koná 28. apríla 2014, vidno koženú zadnú časť a objektív s clonovým číslom f/1.8. Od divízie LG Innotek sme sa z tlačovej správy dozvedeli, že nová vlajková loď dostane 16-megapixelový zadný fotoaparát a predný s rozlíšením osem megapixelov.

ikona

Potvrdené: LG G4 dostane 16 Mpix fotoaparát so svetelnosťou f/1.8Oficiálne predstavenie novej vlajkovej lode LG G4 sa blíži a výrobca už potvrdil špecifikácie obidvoch kamier, o ktorých sa zatiaľ iba špekulovalo. Predná sa bude pýšiť rozlíšením osem megapixelov, zadná dostane 16 Mpix snímač s clonovým číslo f/1.8.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Teraz sa na internete objavili snímky, ktoré zverejnil bývalý leaker Evan Blass, ktorý vraj má fotografie z mikroprezentácie LG. Z obrázkov sa dozvedáme, že okrem koženého zadného krytu by mala byť k dispozícii aj tradičná plastová verzia a na výber bude z množstva farebných variantov.

Rozmery novinky by mali byť 149 x 75 x 9 mm a 3 000 mAh batéria bude zrejme vyberateľná. Pod odnímateľným zadným krytom sa vraj našlo miesto aj na microSD kartu. Podľa zverejnenej snímky by sme sa mali dočkať 5,5-palcového displeja s QHD rozlíšením 1 440 x 2 560 bodov.

Špekuluje sa o chipsete Qualcomm Snapdragon 810 a 3 GB operačnej pamäte. Tí odvážnejší očakávajú dokonca 4 GB RAM. Aká je pravda a či sú uniknuté snímky pravdivé, sa dozvieme už o dva týždne.

ikona

LG rozdá ešte pred uvedením na trh 4 000 vlajkových lodí G4LG v rámci kampane vyberie štyri tisícky záujemcov o verejné testovanie novej vlajkovej lode. Účastníci z pätnástich krajín sa tak budú môcť ešte pred oficiálnym štartom predaja verejne podeliť o svoje skúsenosti s novinkou.

Zdroj: twitter.com, phonearena.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 14.04.2015 - 11:50

S tým koženým krytom to vyzerá fakt zaujímavo. Vymenitelná batéria je velké plus.

Michal15.04.2015 - 00:53 Trvalý odkaz

Tak na zadnej strane už pracovali dost, nebolo by odveci upravit ten dizajn aj na prednej strane, ten telefon je uplne nudný, nepekný spredu. Lg fandim a tak ma mrzi, že niečo predsa len ešte nemaju, take stereo audio so smerovanim dopredu, to by som si vedel vazne predstavit, pripadne nejaku zvyšenu odolnost, predsa len do LG rado a lahko zateká.

Celá diskusia 2 príspevky