Máte starý program O2 Mini? Aj vy môžete mať neobmedzené volania zadarmo

Nekonečné volania do všetkých sietí na Slovensku, v ČR a do celej EÚ už za desať eur mesačne? S programom O2 Mini žiadny problém.

Operátor nedávno spustil novú akciu, v ktorej zákazník s Platinovým alebo Diamantovým O2 Paušálom môže darovať neobmedzené volania do všetkých sietí na Slovensku, v ČR a do celej EÚ až štyrom ďalším zákazníkom s O2 Paušálom. Doteraz sme si mysleli, že podmienkou je mať minimálne Modrý O2 paušl, keďže operátor aj vo svojej tlačovej správe píše: "Nekonečné volania a sms s O2 Paušálom už od 15 Eur".

ikona

O2: Platinový a Diamantový paušál môžu zdieľať ďalší 4 zákazníciO2 dnes odhalilo novinku pre zákazníkov s O2 Paušálom, na ktorú tajomne lákalo už niekoľko dní. Prináša zdieľanie neobmedzených volaní do všetkých sietí v SR, ČR a do celej EÚ, ktorými môžu obdarovať svojich blízkych používatelia Platinového alebo Diamantového O2 Paušálu.

Z textu medzi zákazníkom O2 a administrátorom na facebookovej stránke O2 SK však vyplýva, že akcia sa vzťahuje aj na tých, ktorí stále využívajú najnižší paušál O2 Mini, hoci ten už nie je v ponuke a nedá sa aktivovať. No keď ho máte, neobmedzené volania vám, môže darovať ktokoľvek s Platinovým alebo Diamantovým paušálom. Dôvodom, prečo túto možnosť operátor nepomenul v tlačovej správe ani na tlačovej konferencii je podľa vyjadrenia na Facebooku to, že O2 Mini sa už nedá aktivovať a využíva ho len malé množstvo zákazníkov.

Informáciu o tom, že neobmedzené volania platia pre všetky O2 Paušály nájdeme aj na webovej stránke operátora: ”Stačí, ak má niekto Platinový alebo Diamantový O2 Paušál a neobmedzené volania môže venovať aj ďalším štyrom, ktorí majú akýkoľvek O2 Paušál”.

O2 mini tu bol len krátky čas, operátor ho uviedol v septembri 2013 a zrušil v auguste minulého roka. Takže pokiaľ ste si v minulosti aktivovali paušál O2 Mini, v ktorom je za 10-eurový mesačný polatok 50 predplatených minút a neobmedzené SMS-ky, aj vy môžete získať neobmedzené volania. Len musíte násjť toho, kto vám ich daruje.

Aj keď podľa našich posledných zistení, na internete sa s touto zaujímavou službou už kšeftuje. Pribúdajú inzeráty, v ktorom si volania môžete za mesačný poplatok kúpiť od neznámych ľudí, ktorí vám ich potom “darujú”. To sa však vzhľadom na skúsenosti so slovenskou náturou dalo čakať.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

funboy 11.04.2015 - 00:40

O2 Mini podľa O2 nie je paušál

Lenka Ivančíková11.04.2015 - 02:19 Trvalý odkaz

Podla mna je to to iste, program a pausal. Nevolam to O2 Pausal Mini, ako ostatne O2 Pausaly (s velkym P lebo sa tak volaju, je to nazev), ale pausal O2 Mini, s malm p lebo je to pomenovanie. No aby som predisla nedorozumeniu, upravila som nadpis.

galaxi12.04.2015 - 10:54 Trvalý odkaz

zaujimavy kseft uz to niekto ma?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease12.04.2015 - 15:56 Trvalý odkaz

Takže za 27€ neobmedzené volania. Ftipné

Celá diskusia 6 príspevkov