LG rozdá ešte pred uvedením na trh 4 000 vlajkových lodí G4

LG v rámci kampane vyberie štyri tisícky záujemcov o verejné testovanie novej vlajkovej lode. Účastníci z pätnástich krajín sa tak budú môcť ešte pred oficiálnym štartom predaja verejne podeliť o svoje skúsenosti s novinkou.

Nová vlajková loď LG G4 bue oficiálne predstavená 28. apríla 2015 na dvoch simultánnych tlačových konferenciách v Londýne a New Yorku. V rámci kampane vyberie výrobca 4 000 zákazníkov v 15-tich krajinách, aby sa ešte pred uvedením na trh mohli s novým high-endom zoznámiť a podeliť sa o svoje skúsenosti s ostatnými na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Weibo.

Záujemcovia o toto netradičné verejné testovanie by mali kontrolovať lokálne stránky LG, kde v najbližších dňoch nájdu podobnosti o tom, ako sa stať jedným zo štyri tisíc vyvolených. A ktoré krajiny budú do kampane zapojené? Projekt odštaroval dnes v Kórei a pribudnú používatelia z ďalších 14-tich krajín, a to: Turecko, Indonézia, Singapur, Spojené štáty, Čína, India, Brazília, Kanada, Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, Mexiko, Japonsko a Hong Kong. Slovensko bohužiaľ chýba.

obr: gsmarena.com

Pripravovaná novinka má už svoj oficiálny teaser, z ktorého sa dozvieme, že fotoaparát dostane clonové číslo f/1.8, ďalšia nápoveda prišla spolu so zverejnením pozvánky na event. Nechýba dvojtónový LED blesk, laserové zaostrovanie ani ovládacie tlačidlá na zadnej strane. Tá je podľa obrázka z materiálu, ktorý vyzerá ako koža, vidno aj výrazné prešívanie.

Zvyšné neoficiálne údaje hovoria o tom, že sa môžeme tešiť na osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 GB vnútorný priestor, 5,5’’ QHD displej, 16 Mpix zadný fotoaparát a 8 Mpix prednú kameru.

Zdroj: lgnewsroom.com a gsmarena.com

Diskusia k článku:

08.04.2015 - 13:13

"V rámci kampane vyberie výrobca 4 0000 zákazníkov v 15-tich krajinách" nieje tam jedna 0 navyše.? alebo z 40000 obdaruju tých 4000.? :-)

Lenka Ivančíková08.04.2015 - 13:57 Trvalý odkaz

ano. jedna nula je tam navyse. :)

Celá diskusia 2 príspevky