Samsung Galaxy S6 a S6 edge dostanú originálne príslušenstvo

Pre novinky, ktoré sa už o desať dní začnú na našom trhu oficiále predávať, si Samsung prichystal aj doplnkové príslušenstvo: rôzne puzdrá, ochranný kryt, bezdrôtovú nabíjačku, stereo slúchadlá či Bluetooth audio prijímač/vysielač.

Pre ochranu nových vlajkových lodí, vytvorených z kovu a skla ponúkne výrobca ich majiteľom vhodné príslušenstvo. Budú si môcť zaobstarať transparentný zadný kryt Clear Cover či flipové puzdro Clear View Cover v niekoľkých farebných prevedeniach. Pre jednoduchšie nabíjanie tu bude bezdrôtová podložka a priaznivci reprodukovanej hudby možno ocenia zaujímavo riešené slúchadlá alebo nové audio príslušenstvo Level Link.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)Nová vlajková loď s kovovou unibody konštrukciou bez slotu na pamäťové karty, s 5,1'' QHD displejom, OS Android 5.0, osemjadrovým procesorom, 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou, plnou dátovou konektivitou, snímačom tepu srdca i odtlačkov prstov a 2 550 mAh batériou.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F)Model Galaxy S6 edge ponúkne displej s rozlíšením 1 440 x 2 560 b. zakrivený po oboch stranách, 3 GB RAM, 16 Mpix fotoaparát a 2 600 mAh batériu. Rozlúčte sa s pamätovými kartami.

Na slovenskom trhu bude príslušenstvo k dispozícii postupne od 17. apríla 2015, kedy sa oficiálne začnú predávať aj Samsung Galaxy S6 a S6 edge.

Flipové puzdro Clear View Cover

Novinka v ponuke flipových puzdier značky Samsung chráni nielen pred poškriabaním, ale bez potreby odklápať prednú časť puzdra je majiteľ telefónu okamžite informovaný o aktuálnom čase, stave batérie či intenzite mobilného signálu. Môže tiež prijímať správy, upozornenia a hovory. Obal prirodzene kopíruje tvar unikátneho displeja Galaxy S6 edge, zakriveného po oboch stranách.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Odolný a pritom ľahký tvrdený plast, z ktorého sú flipové puzdra Clear View Cover vyrobené, necháva rafinovane presvitať vzhľad smartfónu cez sýte farebné prevedenie. Clear View Cover bude k dispozícii v čiernej, zlatej, striebornej, modrej (iba Galaxy S6) a zelenej farbe (iba Galaxy S6 edge) za odporúčanú cenu 59,90 .

Zadný kryt Clear Cover

Najnovší typ krytu pre smartfóny Galaxy S6 a S6 edge chráni proti mechanickému poškodeniu bez toho, aby narúšal jeho dizajn a tenký profil. Súčasne má používateľ voľný prístup ku všetkým konektorom a tlačidlám.

Kryt Clear Cover tvorí priehľadný tvrdený plast doplnený o jemný rámik v metalickom farebnom prevedení. Jeho odtiene odpovedajú ponuke smartfónov, teda zlatej, striebornej, čiernej a v prípade Galaxy S6 edge ešte zelenej farbe. Odporúčaná cena krytu Clear Cover je 29,90 €.

Flipové puzdra s vreckom a S View

Majitelia nových smartfónov si budú môcť kúpiť aj obľúbené verzie flipových puzdier – celistvé puzdrá s vreckom pre oba modely a pre Galaxy S6 aj vo variante S View s výrezom v prednej časti. Na výber bude buď látkové prevedenie s vystupujúcim reliéfom tkaniny, alebo plastové prevedenie so vzorom kože.

Farby puzdier opäť korešpondujú s oboma smartfónmi, k dispozícii teda budú čierne, zlaté, strieborné a biele flipové puzdra pre oba modely, a navyše modré puzdro v prípade Galaxy S6, resp. zelené pre Galaxy S6 edge. Cena flipových puzdier bude 29,90 € v prípade modelu s vreckom a 49,90 € za model S View pre Galaxy S6.

Podložka pre bezdrôtové nabíjanie

Nabíjanie nových smartfónov bude oveľa jednoduchšie. Stačí ich len položiť na dobíjaciu podložku. Keďže je technológia pre bezdrôtové nabíjanie už súčasťou oboch telefónov, nemusia si zákazníci k podložke navyše zaobstarať špeciálne kryty ani puzdra pre bezdrôtové nabíjanie.

Vďaka originálnemu kruhovému tvaru je podložka pre nabíjanie Galaxy S6 a S6 edge aj dizajnovým kúskom, za ktorý sa nemusíte hanbiť ani vo svojej obývačke. K dispozícii bude v čiernej a bielej farbe za 49,90 €.

Stereo slúchadlá s ovládaním handsfree a hlasitosti

Priaznivci reprodukovanej hudby budú môcť svoj smartfón vylepšiť o hybridné stereo slúchadlá s ovládaním handsfree a hlasitosti (3,5 mm jack). Ich nezávislý trojcestný systém reproduktorov vytvára mimoriadne verný zvuk vo vysokej kvalite vrátane kvalitných vysokých a stredných frekvencií. Hlboké basové tóny sú prehrávané jedným dynamickým reproduktorom.

Minimalistický dizajn slúchadiel spestruje ich farebná škála – okrem čierneho a bieleho prevedenia budú mať zákazníci na výber tiež modrú a červenú farbu. Odporúčaná cena slúchadiel je 29,90 €.

Bluetooth audio prijímač/vysielač Level Link

Audio príslušenstvo k novým telefónom s názvom Level Link má dvojaké využitie. Jednak funguje ako prijímač Bluetooth signálu napríklad práve z mobilného telefónu, takže si vďaka nemu môžu používatelia prehrávať obľúbené pesničky uložené v smartfóne na stereo súprave. Súčasne však Level Link slúži tiež ako vysielač Bluetooth signálu. Po pripojení k zariadeniu bez Bluetooth ako MP3 prehrávač, televízor a pod. (3,5 mm konektor) tak dokáže vysielať audio signál napríklad do bezdrôtových slúchadiel.

Level Link je možné používať aj ako handsfree vďaka integrovanému mikrofónu. Jeho súčasťou je praktická spona pre prichytenie napríklad na slnečnej clone v aute. Odporúčaná cena audio zariadenia Level Link v čiernom prevedení je 79,90 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu