Na jeden záber: Lenovo Vibe Z2

Recenziu šikovného dual SIM androidu s 5,5’’ HD displejom a slušnou výbavou ste si na našej stránke už mohli prečítať. Teraz vám prinášame krátky video pohľad.

Lenovo Vibe Z2 je tabletofón strednej triedy a o niečo menší súrodenec šesťpalcového modelu Vibe Z2 Pro, s ktorým má spoločný dizajn, no menší displej s nižším rozlíšením a slabšiu, ale stále veľmi dobrú hardvérovú výbavu.

Tam patrí 64-bitový štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM, 32 GB vnútorný úložný priestor (bohužiaľ bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami) a operačný systém Android 4.4 KitKat s grafickou nadstavbou Vibe 2.0 UI. Tabletofón láka na dve kamery: zadný 13-megapixelový, ktorý ponúkne okrem automatického zaostrovania a prisvetľovacej diódy aj optickú stabilizáciu obrazu a predný osemmegpixelový, ten poteší fanúšikov autoportrétov.

ikona

Lenovo Vibe Z2 - HD rozlíšenie kompenzujú šikovné nápadyRecenzia 5,5'' smartfónu s HD displejom, 2 GB RAM, 13-megapixelovým fotoaparátom s optickou stabilizáciou, 3 000 mAh batériou a množstvom drobností navyše.

Displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou dostal HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Na internet sa okrem Wi-Fi pripojíte aj cez mobilné dáta operátora HSPA+ alebo siete štvrtej generácie. Vo výbave nechýba Bluetooth 4.0, GPS, 3,5 mm audio jack ani FM rádio. Kapacita batérie sa zastavila na hodnote 3 000 mAh.

Na jeden záber: Lenovo Vibe Z2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Jano2007 01.04.2015 - 15:14

Spozoroval niekto ze v pripade pritomnosti dvoch SIM kariet vibe z2 nijako nezobrazi na ktoru SIM hovor prichadza! toto je VELKE MINUS

Celá diskusia 1 príspevok