Aplikácia Moje O2 už aj pre podnikateľov

Mobilná aplikácia pre kontrolu a správu svojho paušálu je prístupná už aj pre zákazníkov s programom O2 Moja firma. Pribudlo aj viacero noviniek.

Medzi novinky, ktoré do aplikácie Moje O2 SK pribudli, patrí možnosť zadania bezpečnostného kódu, čím sú sprístupnené faktúry pre firemných zákazníkov, či jednoduché prepínanie medzi fakturačnými profilmi a všetkými firemnými číslami.

Mobilná aplikácia pre operačné systémy Android a iOS bola sprístupnená začiatkom roka 2014, no zákazníci s programom O2 Moja firma mali smolu. Prehľad o svojich telefónnych číslach, ich spotrebe a doplnkových balíčkoch si mohli skontrolovať len cez webové rozhranie služby. Konečne majú prehľad o všetkom potrebnom aj v mobile.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Medzi novinky patrí:

- možnosť zadať bezpečnostný kód pre sprístupnenie všetkých čísel

- prepínanie medzi viacerými číslami

- prepínanie medzi fakturačnými profilmi

- zobrazenie faktúr

- zjednotená obrazovka s dátovými balíčkami s možnosťou správy balíčkov

Aplikácia Moje O2 slúži pri programoch O2 Fér s platbou na faktúru O2 Paušál a odteraz aj O2 Moja firma na prezeranie spotrebovaných minút, odoslaných SMS a MMS správ a použitých mobilných dát. Používatelia predplatených kariet s programom O2 Fér si môžu pozrieť výšky zostávajúceho kreditu, čerpanie balíčkov a služieb.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android 2.2 a vyšším alebo iOS 6.0 a vyšším.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu