O2 plánuje na Slovensku poskytovať fixné služby

Český telekomunikačný operátor O2 Czech Republic založil na Slovensku Organizačnú zložku, ktorá sa má zaoberať poskytovaním fixných služieb zameraných na firemných zákazníkov. Povedú ju bývalí pracovníci spoločnosti Benstra.

O2 Czech Republic založilo Organizačnú zložku, ktorá sa zameria na poskytovanie fixných služieb na Slovensku pre firemných zákazníkov. Portfólio týchto služieb postupne doplnia hlasové mobilné služby slovenského O2. Spoločnosť by mala byť zapísaná do obchodného registra v najbližších dňoch.

Nová spoločnosť bude na poskytovanie služieb využívať aj bezdrôtovú technológiu na nedávno získanej frekvencii v pásme 3,7 GHz. Samozrejmosťou bude rozširovanie optických metropolitných sietí v Bratislave a vo väčších mestách v rámci celého Slovenska. Využitie produktového portfólia českého O2 umožní poskytovanie jednotných služieb pre firemných zákazníkov v Česku aj na Slovensku.

Svoje dlhoročné skúsenosti zúročia v novej spoločnosti kľúčoví ľudia, ktorí odchádzajú

zo spoločnosti Benestra (predtým GTS Slovakia). Novú spoločnosť bude od 1. júna z pozície Country Managera budovať Stanislav Molčan. Rovnako od uvedeného dátumu bude mať na starosti technickú stránku projektu Juraj Eliáš, stratégiu a produkty zastreší Juraj Ďurov a za financie bude zodpovedný Marek Kottman. O2 CZ zastupuje v Organizačnej zložke Vít Šubert, Riaditeľ divízie firemných zákazníkov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu