Telekom: LG G Flex 2 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných telefónov pribudol v polovici mesiaca druhý model so zakriveným displejom z radu G Flex. High-end ponúka zaujímavý dizajn a špičkovú výbavu.

LG G Flex 2 je nástupcom minuloročného modelu G Flex. Dostal menší 5,5-palcový OLED displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, výkonnejší 64-bitový procesor s ôsmimi jadrami a novší Android 5.0.1 Lollipop so známou nadstavbou výrobcu.

Operačná pamäť RAM má 2 GB, vnútorný 16 GB úložný priestor rozšírite pomocou microSD kariet do veľkosti 128 GB. Zadnému odnímateľnému krytu nechýba špeciálna vrstva s funkciou Self Healing, ktorá dokáže drobné škrabance a ryhy opraviť ešte rýchlejšie než predchádzajúci model. Stačí na to izbová teplota (približne 22 °C) a do desiatich sekúnd drobné škrabance a odreniny zmiznú.

Konektivitu zabezpečuje HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass a nechýba ani NFC technológia. Trinásťmegapixelový fotoaparát ponúka LED blesk, laserové zaostrovanie, optickú stabilizáciu obrazu a nahrávanie videa až v 4K kvalite. Predná kamera disponuje 2,1-megapixelovým snímačom. Kapacita batéria sa síce znížila o 500 mAh na rovných 3 000 mAh, výrobca ale sľubuje dobrú výdrž a rýchle dobíjanie, 50 % kapacity by ste mali s dodávanou nabíjačkou dosiahnuť už po 40-tich minútach nabíjania.

ikona

Základné info: LG G Flex 2 Nástupca smartfónu so zakriveným displejom dostal menší 5,5'' Full HD displej, OS Android 5.0, osemjadrový 64-bit. procesor Snapdragon 810 s taktom 2 GHz, 13 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním a optickou stabilizáciou obrazu, tenšie telo a 3 000 mAh batériu.

LG G Flex 2 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 17 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 15 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 99 €)

- 13 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 10 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 7 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €)

K programom Happy XS a S ni je dostupný. Plná cena zariadenia je u operátora 629 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu