HTC One M9 príde na Slovensko v apríli. Poznáme aj cenu

Horúca novinka z tohtoročného MWC v Barcelone sa čoskoro objaví dvoch farebných verziách aj v slovenských obchodoch. Štartovacia cena je vyššia než u predchodcu M8.

Čakáte na novú vlajkovú loď HTC? Od apríla si ju budete môcť kúpiť v slovenských obchodoch. Vtedy odštartuje oficiálny predaj high-endu HTC One M9. Novinka prináša známy dizajn, ešte lepšie spracovanie, jednoliate kovové telo, dizajn s farebným dvoj tónom a špičkovú výbavu.

Tam môžeme zaradiť výkonný osemjadrový procesor, 3 GB operačnú pamäť RAM, päťpalcový Full HD displej a 20-megapixelový fotoaparát. Videá zvládne nahrávať až v 4K kvalite. Potešia aj vylepšené stereo reproduktory s technológiou BoomSound. Operačný systém Android 5.0 Lollipop dopĺňa obľúbené používateľské prostredie HTC Sense v novej verzii 7.0. Batéria dostala kapacitu 2 840 mAh.

ikona

Základné info: HTC One M9Najnovšia vlajková loď prináša známy dizajn, kovovú unibody konštrukciu, výkonný osemjadrový procesor, 3 GB RAM, 5'' Full HD displej, 20 Mpix fotoaparát, stereo reproduktory, OS Android 5.0 s novým HTC Sense 7 a 2 840 mAh batériu.

Fotogalériu HTC One M9 nájdete v samostatnom článku.

Vlajková loď HTC One M9 príde na slovenský trh v priebehu apríla za odporúčanú cenu 729 eur v dvoch farebných verziách – Gold on Silver a Gun Metal Grey. Pre porovnanie: minuloročný model One M8 začínal s odporúčanou cenou 659 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu