Orange: zákazníci odovzdali vo februári takmer 11 000 starých mobilov

Neuveriteľných 10 707 kusov starých mobilov sa počas najkratšieho mesiaca v roku ocitlo späť v predajniach Orangeu. Priniesli ich zákazníci, ktorí sa opäť zapojili do súťaže Staré mobily sú na dve veci.

Siedma fáza obľúbenej dlhodobej súťaže Staré mobily sú na dve veci zaznamenala v Orangei obrovský úspech – počas jediného mesiaca sa podarilo v predajniach Orangeu vyzbierať neuveriteľných 10 707 nepotrebných mobilov. Navyše, každý mesiac je pre zapojených účastníkov v hre päť najnovších iPhonov.

Orange ich už pravidelne mení na eurá, ktoré venuje na pomoc vybraným neziskovým organizáciám. Od 1. februára tak spoločne so svojimi zákazníkmi pomáha centru sociálnych služieb Náruč záchrany. Staré mobily centru v uplynulom mesiaci priniesli prvých 5 353,5 eur. A to nie je konečná suma. Odovzdaním starého telefónu môžu zákazníci podporiť Náruč záchrany až do 31. mája 2015.

Súťaž o Apple iPhne 6 stále pokračuje. Aj vďaka doterajším úspechom sa javí ako ideálne spojenie ekologického prístupu, pomoci iným aj možnosti vyhrať skvelé ceny. Orange každý vrátený mobil ekologicky likviduje, aby tak zabránil negatívnym vplyvom na životné prostredie, ktoré hrozia pri odhodení mobilu do bežného odpadu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 20.03.2015 - 14:03

"Orange za každý vrátený mobil, ktorý zákazníci prinesú do jeho predajní, venuje 50 centov" Doteraz to bolo aspoň 1 EURO za každý mobil. Ten Orange nám akosi neuveriťeľne chudobnie. :-(

Lumiak62520.03.2015 - 20:47 Trvalý odkaz

Orange nič nevenuje. Pozbiera od ľudí staré mobily na ktorých ešte zarába. Starý mobil by si ľudia mali nechať, ak je funkčný ako záložný, alebo, len tak z nostalgie. Ja si staré mobily radšej odložím a občas ich prevetrám, aby baterka nestratila kapacitu. Orange dosť na paušáloch zdiera, tak nech venuje z toho. Mnohé neziskovky žiadnu činnosť v skutočnosti nerobia, len berú peniaze na papierové projekty a niekto si tam zarába. :)

Celá diskusia 2 príspevky