Huawei Watch

Veľmi elegantné hodinky z nerezovej ocele a priemerom 42 milimetrov ponúknu 1,4'' AMOLED displej, operačný systém Android Wear a snímač tepovej frekvencie. Na výber budú kovové alebo kožené remienky. (živé fotografie)

Základné parametre:

OS: Android Android Wear

chipset: Qualcomm APQ8026

procesor: 1,2 GHz

grafický procesor: ???

rozmery: 42 x 11 mm,

hmotnosť: ??? gramov

displej: AMOLED, dotykový (kapacitný), 16 mil. farieb, 400 x 400 b., 286 ppi, uhlopriečka 1,4'' (35 mm), safírové sklíčko

fotoaparát: nie

predná kamera: nie

pamäť: pamäť 4 GB + 512 MB RAM

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.1, USB (špeciálny magnetický konektor)

hudba: hudba MP3 prehrávač

ostatné: gyroskop, akcelerometer, barometer, vibračný motorček, mikrofón, snímač tepu srdca

batéria: Li-Ion batéria 300 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: neuvedená, leto 2015

Neobsahuje/nepodporuje: fotoaparát, HDMI, FM rádio, Wi-Fi, GSM modul, GPS

Obsah balenia: nabíjacia kolíska, USB kábel, nabíjačka, dokumenty

ikona

Huawei Watch W1 - zafírové notifikačné centrumRecenzia krásnych 42-milimetrových hodiniek s Android Wear, kruhovým displejom, snímačom tepu, vodeodolnosťou a 300 mAh batériou.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Huawei v Barcelone predstavil nové hodinky s operačným systémom Android Wear. Ich AMOLED displej s uhlopriečkou 1,4 palca a rozlíšením 400 x 400 bodov je plne kruhový, chránený safírovým sklom a zasadený do robustného tela z nerezovej ocele 316L. V lákavej čiernej, striebornej alebo zlatej farbe budú vyzerať veľmi dobre a konkurovať tak môžu napríklad Motorole Moto 360 či podobným kúskom od LG .

Na rozdiel od LG Watch Urbane však nedisponujú GSM modulom, k internetu sa tak dostanú iba cez smartfón spárovaný prostredníctvom technológie Bluetooth. Zabudovaný mikrofón bude zrejme slúžiť len na zadávanie hlasových pokynov, reproduktor tu totiž chýba. Na rôzne notifikácie upozorní vibračný motorček.

Priemer 42 milimetrov ako aj šírka kovových či kožených remienkov patria medzi tradičné "hodinkové" hodnoty. Hrúbka bude presne 11,3 mm, čo by však nemalo vadiť.

O prísun energie sa postará 300 mAh batéria a o jej nabíjanie špeciálna magnetická kolíska ukončená tradičným USB. Huawei Watch ponúknu aj barometer, pohybové senzory či snímač tepovej frekvencie v prípade, že by ste ich napriek elegantnému dizajnu chceli používať aj pri športe či fitness aktivitách.

Poháňať ich bude 1,2 GHz procesor a 512 MB operačnej pamäte. Vnútorné úložisko dostalo kapacitu 4 GB. Okrem dotykového displeja tu nájdeme aj jedno (trocha čudne) umiestnené tlačidlo na bočnej strane. Na výber bude z viac než 40 digitálnych ciferníkov. Dočkať by sme sa ich mali v lete, za zatiaľ presne nešpecifikovanú cenu. Huawei ukázal aj video zachytávajúce proces ich návrhu.

Na jeden záber: Huawei Watch

Živé fotografie:

Diskusia k článku:

Michal 02.03.2015 - 12:22

LG to sice nieje ale verim tomu,ze tieto budu zase cenovo dostupnejsie a treba uznat ze su fakt hodne pekne i ked pri tej baterii sa zrejme bude jednat opat o 1-2dni vydrze. Pacia si mi hodne,vlastne tieto sa zo vsetkych,ktore boli predstavene najviac podobaju na klasicke hodinky. Prve hodinky od Heaweiu a myslim,ze sa podarili

Celá diskusia 2 príspevky