O2: LG G Flex 2 v akciovej ponuke

Operátor ponúka limitovaný počet kusov (100) za zníženú cenu. Kúpiť ho môžete nielen na paušál, ale aj v hotovosti. Oproti odporúčanej cene tak ušetríte.

Horúcu novinku LG G Flex 2, ktorú sme vám bližšie predstavili v našom článku plnom živých fotografií a prvých postrehov, si teraz môžete objednať ešte pred oficiálnym štartom predaja, ktorý sa očakáva začiatkom marca.

Druhú generáciu high-edu so zakriveným displejom a samoopravovacou vrstvou na zadnom kryte, si teraz môžete objednať na špeciálnej stránke operátora venovanej práve novinke G Flex 2. Najvýhodnejšia cena je pri nákupe v hotovosti cez e-shop, za telefón zaplatíte 579 eur. V hotovosti na predajni vás nákup vyjde na 610 eur.

ikona

Základné info: LG G Flex 2 Nástupca smartfónu so zakriveným displejom dostal menší 5,5'' Full HD displej, OS Android 5.0, osemjadrový 64-bit. procesor Snapdragon 810 s taktom 2 GHz, 13 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním a optickou stabilizáciou obrazu, tenšie telo a 3 000 mAh batériu.

Smartfón s 5,5’’ Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 2 GB RAM a 13-megapixelovým fotoaparátom s laserovým zaostrovaním a optickou stabilizáciou obrazu si môžete zobrať aj k O2 Paušálu alebo so službou O2 Mobil+.

V čase písania tohto článku bolo k dispozícii ešte 94 kusov (zo 100), takže šanca získať výborný telefón za prijateľnejšiu cenu je stále vysoká. Pre objektivitu treba napísať, že za rovnakú cenu 579 eur sa dá smartfón predobjednať aj v niektorých slovenských e-shopoch. Aká bude jeho reálna cena po štarte predaja uvidíme neskôr.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu