Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Po kompletnej recenzii zaujímavého 13,3-palcového tabletu s krásnym QHD rozlíšením a vstavaným projektorom vám prinášame aj krátky video pohľad.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro zaujme používateľov, ktorým bežné veľkosti tabletov už nestačia. Poteší vás 13,3-palcová obrazovka s jemným QHD rozlíšením 2 560 x 1 440 bodov a zabudovaný projektor. V kombinácii s výbornými 8 W reproduktormi so subwooferom tak dostáva prezeranie filmov premietaných na stenu iný rozmer.

Samozrejmosťou je šikovný integrovaný stojan umožňujúci viacrežimové používanie. V režime Naklonenia je tablet mierne podoprený, čo oceníte pri písaní textu, hraní hier alebo prezeraní internetu. V režime Stojan je tablet takmer vo vzpriamenej polohe a vy môžete pohodlne sledovať film alebo viesť videohovor, napríklad cez službu Skype. Novinkou druhej generácie tabletov Yoga je režim Zavesenie.

ikona

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro - všetko v jednomRecenzia 13,3-palcového tabletu s projektorom, 8 W reproduktormi, krásnou QHD obrazovkou a praktickým stojanom. Škoda slabého rozlíšenia projektora.

Tablet je vybavený výkonným procesorom Intel Atom, 2 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB vnútorným priestorom s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 64 GB. Zadná kamera má 8-megapixelové rozlíšenie, predná ponúkne 1,6 Mpix. Operačný systém Android 4.4 KitKat je doplnený o šikovnú nadstavbu výrobcu. V obchodoch sa predáva nielen Wi-Fi, ale aj 3G verzia so slotom na SIM kartu.

S 9 600 mAh batériou dosahoval kolega Richard, ktorý tablet testoval, slušnú výdrž. Pri plnom jase a plnej hlasitosti reproduktorov sa však viac než päť hodín prehrávania nedočkáte. No pri takto veľkej obrazovke je to aj tak veľmi solídna hodnota.

Na jeden záber: Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu