Android TIP: Kvíz o Slovensku preverí vaše vedomosti

Chcete zahnať nudu alebo si len preskúšať svoje základné znalosti? Nová aplikácia slovenského autora vás zabaví a možno aj niečo nové naučí.

Kvíz o Slovensku otestuje vaše znalosti a vedmomosti v rôznych kategóriách. Otázky z rôznych oblastí nepatria medzi veľmi náročné, skôr k všeobecnému prehľadu. Na odpoveď na každú otázku máte čas tridsať sekúnd. Neviete si s ňou rady? Nevadí. Využiť môžete až štyroch žolíkov (zmrazenie času, 50/50, publikum, zmena otázky).

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Otázky sú z kategórií príslovia, porekadlá, história, geografia, sviatky, hudba, hudobné skupiny, filmy, politika, spoločnosti a firmy, šport, ŠPZ-ky, slovenský jazyk, spisovatelia a ich diela a podobne. Po nesprávnej odpovedi končí kolo a vy sa rozhodnete, či hru ukončíte alebo začnete odznova. Svoje výsledky si môžete pozrieť v prehľadnej štatistike.

Link na stiahnutie: Google Play

Aplikácia je bezplatne dostupná v Google Play a môžete si ju nainštalovať na zariadenia s operačným systémom Android 2.3 a vyšším. Pokiaľ vám bude vadiť občas sa zobrazujúca reklama, môžete si kúpiť platenú verziu (0,83 €), ktorá je bez reklamy.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu