Lenovo: aktualizáciu na Android 5.0 dostane sedem modelov

Na stránke podpory pre smartfóny značky Lenovo pribudol zoznam telefónov, pre ktoré sa chystá aktualizácia na najnovšiu verziu Androidu. Nájdete tu ten svoj model?

Podpora zo strany výrobcu môže byť aj rozhodujúcim kritériom pri kúpe konkrétneho modelu. Väčšinou si zákazník zakúpi zariadenie, u ktorého môže čakať update na vyššiu verziu. Podľa zverejneného zoznamu sa na novú platformu môžu tešiť nielen majitelia high-endov, ale aj lacného modelu.

ikona

Lenovo Vibe Z2 Pro - opodstatnené obavy ostatných obrovRecenzia výborne vybaveného dual SIM tabletofónu s 6'' QHD displejom, 3 GB RAM, 16 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a 4 000 mAh batériou.

A ktoré sú tie vybrané model? Lenovo A5000, A6000, P70, S90, Vibe X2, Vibe Z2 a Vibe Z2 Pro. Pre všetkých sedem smartfónov je aktualizácia naplánovaná na druhý kvartál tohto roka. Nedozvedeli sme sa ani presný mesiac, výrobca si tak nechal dostatočný “manévrovací priestor”.

Lenovo zároveň upozorňuje, že update sa bude týkať len zariadení kúpených v maloobchodnej sieti, aktualizácia operátorských zariadení je v réžii mobilných operátorov.

Zdroj: support.lenovo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu