Orange: Huawei MediaPad T1 8.0 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudol šikovný osempalcový tablet s kovovým telom, HD displejom a podporou LTE, z ktorého si aj zavoláte či pošlete SMS správu.

Huawei MediaPad T1 8.0 ponúka dobrý pomer cena / výkon. Medzi hlavné špecifikácie patrí 8-palcový IPS displej s HD (1 280 x 800 b.) rozlíšením, 64-bitový štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 a grafický čip Mali-450 MP4. Tým sekunduje 1 GB operačnej pamäte a podpora microSD kariet až do 32 GB.

Operačný systém Android 4.4 KitKat dopĺňa grafická nadstavba Emotion, zatiaľ v staršej verzii UI 2.3. Po vložení SIM karty môžete tablet používať aj na hovory alebo SMS a MMS správy. Poteší aj zadná časť z lešteného hliníka alebo päťmegapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, ale bez prisvetľovacej diódy. Predná kamera dostala rozlíšenie dva megapixely.

ikona

Huawei MediaPad T1 8.0 - LTE tablet s obyčajným displejomRecenzia 8'' tabletu s HD displejom, 4 800 mAh batériou a podporou LTE, z ktorého si aj zavoláte. Zamrzí najmä nižšie rozlíšenie displeja a staršia verzia Emotion UI 2.3.

Nechýba Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, HSPA+, LTE či 4 800 mAh batéria, s ktorou kolega Matúš bežne dosahoval 16 hodín prevádzky na jedno nabitie.

Huawei MediaPad T1 8.0 kúpite v Orangei od jedného eura. Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 185 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu