MyPhone Hammer Iron

Lacný dual SIM android s vode a prachu odolnou konštrukciou, 3,5'' HVGA displejom, dvojjadrovým procesorom, 2 Mpix fotoaparátom s LED bleskom a 1 800 mAh batériou.

Základné parametre:

OS:Android Android 4.2.2 Jelly Bean

chipset: MediaTek MT6572

procesor: dvojjadrový 1,3 GHz

grafický procesor: Mali-400

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, UMTS 900 / 2100 Mhz

rozmery: 122 x 66 x 17 mm,

hmotnosť: 160 gramov

displej: TFT, dotykový (kapacitný), 16 mil. farieb, 320 x 480 b., 165 ppi, uhlopriečka 3,5'' (89 mm), tvrdené sklo,

fotoaparát: fotoaparát 2 Mpix, LED blesk, nahrávanie videí

predná kamera: VGA

pamäť: pamäť 4 GB + 1 GB RAM + microSD karta (do 32 GB),

globálny prenos dát: prenos GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (do 21,4 Mbps), HSUPA (do 5,76 Mbps),

lokálny prenos dát: Bluetooth 4.0, microUSB, prenos Wi-Fi (802.11 b/g/n),

hudba: hudba MP3 prehrávač, rádio pravdepodobne FM rádio, 3,5 mm jack,

ostatné: minimalizácia aplikácií, multitasking, prehliadač dokumentov, gps GPS, akcelerometer, IP67

batéria: Li-Ion batéria 1 800 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: 99 eur / Q1 2015

Neobsahuje/nepodporuje: xenónový blesk, autofókus, HDMI, LTE, NFC,

Softvérová verzia testovaného telefónu: Android 4.2.2

Obsah balenia: mobil, nabíjačka, USB kábel, slúchadlá, pomôcka na odskrutkovanie zadného krytu, dokumenty

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

V portfóliu značky MyPhone nájdeme aj zaujímavý smartfón s cenovkou okolo sto eur, ktorý bol navrhnutý na používanie v extrémnych podmienkach. Zaujme už na prvý pohľad a v oranžovo-čiernej farebnej kombinácii bude neprehliadnuteľný. Napriek kompaktným rozmerom má vysokú hmotnosť - 160 gramov. Nie je to teda žiadny drobček. Má vode a prachu odolnú, robustnú konštrukciu a spĺňa certifikáciu IP67, čo znamená, že vydrží až 30 minút ponorený v sladkej vode do hĺbky jedného metra.

Dotykový displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou a HVGA rozlíšením 320 x 480 bodov je z tvrdeného skla. Pod ním sa nachádzajú štyri kapacitné tlačidlá a po bokoch nájdeme klávesy ovládania hlasitosti, vypínač, krytý microUSB konektor a 3,5 mm jack. Slot na microSD a dve SIM karty sú ukryté pod odnímateľným zadným krytom. Ten je pripevnený skrutkami, na ich uvoľnenie nájdete v balení "skrutkovač". Vo vnútri pracuje dvojjadrový procesor s taktom 1,3 GHz, 1 GB operačná pamäť RAM a 4 GB vnútorný úložný priestor. Operačný systém Android beží v staršej verzii 4.2.2 Jelly Bean.

MyPhone Hammer Iron podporuje siete tretej generácie, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a pravdepodobne nechýba ani FM rádio. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži zadný 2-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou, predná kamera ponúkne iba VGA rozlíšenie. Batéria s kapacitou 1 800 mAh udrží smartfón až desať dní v pohotovostnom režime.

ikona

MyPhone Hammer Iron - odolný dvojsimkáč za stovkuRecenzia vode, prachu a nárazom odolného dual SIM smartfónu s 3,5'' HVGA displejom a OS Android. Poteší bohaté balenie, zamrzí slabá čitateľnosť displeja v exteriéri.

Odolný MyPhone Hammer Iron je zatiaľ dostupný v Poľsku, dostane sa však aj na pulty slovenských obchodov. Cena je stanovená na približne 99 eur a dostupný bude v dvoch farebných verziách: čiernej a čierno-oranžovej. Uvedený model by sme mali mať čoskoro k dispozícii na testovanie. V najbližších týždňoch sa tak s vami podelíme o skúsenosti z jeho používania aj v recenzii.

Na jeden záber: MyPhone Hammer Iron

Diskusia k článku:

Začať diskusiu