Zákazníci Telekomu získajú Evernote vo verzii Premium na rok zadarmo

Od 16. januára 2015 môžu zákazníci Telekomu využívať aplikáciu pre správu poznámok Evernote vo verzii Premium zadarmo, až po dobu jedného roka. Akcia sa pritom týka všetkých zákazníkov skupiny Deutsche Telekom v celkovo trinástich európskych krajinách.

Používateľom postačí stiahnutie aplikácie Evernote pre Android, iOS, Windows Phone alebo BlackBerry OS a pripojenie k internetu cez ich dátový balík (teda nie Wi-Fi). Aplikácia rozpozná vloženú SIM kartu v príslušnej sieti a zákazníkovi automaticky ponúkne bezplatný prechod na verziu Premium počas nasledujúcich 12 mesiacov.

Každý, kto už vlani využil podobnú akciu operátora a získal tak bezplatný prístup k Evernote Premium na pol roka, dostane prostredníctvom e-mailu registračný kód na ďalších 6 mesiacov.

Rozšírená verzia Evernote Premium bežne stojí 5 eur mesačne alebo 40 eur na celý rok. Oproti bezplatnej verzii ponúka fulltextové vyhľadávanie, prezentačný režim, možnosť uzamknutia celej aplikácie či navýšenie obmedzenia veľkosti nahrávaných súborov na 4 GB mesačne.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

matoe 16.01.2015 - 19:00

parada..len neviem ako teraz zvladnu napor novych zakaznikov..

Lumiak62516.01.2015 - 20:28 Trvalý odkaz

Špehovacia aplikácia, ktorá má prístup k celému Androidu vrátane hovorov... Telekom by mal na to zákazníkov upozorniť... Kvôli právam je to na Androide spyware. Inštalujte to na WP. WP nepustí aplikácie tretích strán ku všetkému. Napr. tel. hovorom...

Celá diskusia 2 príspevky